[E36] Bawareiro By Wbs - zaczynamy zabawę w wyścigi.

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Awatar użytkownika
Łatysz
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Łatysz »

wbs respekt :bmw: bardzo mi się podoba szczególnie te ostatnie foty :) samochód się bardzo fajnie prezentuje. I z chęcią popatrzę na następne Mody :) jak tam środek ?
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

Post autor: wbs »

Środek jaki był taki jest. W przyszłym tyg będę może zakładał kierę,bo robi się ciepło, a jest już obszyta tak samo jak gałka m3 też po obszyciu. Wrzucę fotki jak pozakładam. Trochę będzie z tym zabawy sklejania itd. Szukam elementu zespolonego na razie nie mogę dorwać. Kiera musi czekać.
Obrazek
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

Krzys ale rok temu na podbeskidziu mierzyli od górnej czesci progu do ziemi ... tak jak Ty napisałes to bylo 2 lata temu ... rok temu wygral koles ktorych mial E36 coupe na felgach 18" z profilem opony chyba 35 ... i od górnej czesci progu z przodu do ziemi juz niepmaietam ile mial dokladnie ... ale ja mialem na maksa obnizone i przegrałem z nimi o cos 2-3 cm z czego on mogl jeszcz 2 cm puscic na dół
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

Przygoda, chyba mowisz o tym kolesiu co mial mala tabliczke rejestracyjna z przodu :P W sumie to nie wiem jak to tam bylo teraz a ja wygralem 2 lata temu ;) Ale ten mial naprawde mega glebe i nie wiem jak on tam wjechal tym :P

w sumie to nie wiem czy nie bede mial przednich tarcz do sprzedania Zimmerman nacinane albo nawiecrane :P nie pamietam ;) Do siebie bede chyba wkladal na przod z 330 wiec te moge sprzedac bo mi leza w piwnicy :D
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

Ja już kupiłem nowe będę miał je w poniedziałek :)

[ Dodano: 7 Marzec 2011, 22:37 ]
Kilka nowych modów. Obszyta kierownica i gałka. Nacinane, nawiercane tarcze na tył oraz klocki Hart Sport. Może nie ma szału ale mi wystarcza. Kiera wg mnie wyszła wypas tak samo jak gałka. Szczerze jestem bardzo zadowolony :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
DaaN
Zaawansowany forumowicz

Post autor: DaaN »

to e36 wygląda zaje :bmw:

bardzo mi się podoba :kolebka:
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

dzięki Daan! Co powiecie na wykonanie kiery i na te tarcze? Strona wstecz.

Wg mnie spoko. Wiem,że ktoś na spocie obszywał za chyba 320zł w e46 i chciałbym porównanie chociaż moje foty są lipa.

Co do tarcz to ładnie hamują :) czuć od razu, a to tył :) na przodzie byłaby kosa.

[ Dodano: 13 Marzec 2011, 15:27 ]
Miałem wrzucić fotkę w dzień, a to wrzucam. Lipa aparat w telefonie, ale coś tam widać.

Fotka dla tych, którzy chcieli widzieć lepiej glebę :P Ładna pogoda się robi to jeszcze porobię jakieś fotki w plenerze. W tym momencie trzeba mi pomocnika z aparatem :P

Tutaj jeszcze zdjęcie lakieru żeby nie było, że zaniedbany :P Pogoda się poprawi to przepoleruje całe auto. Na razie nie mam kiedy. Chyba Krzys nie miał niżej, bo mi się prawie tak samo chowa w nadkolu opona, a mam 2,5 cm mniejsze koło.

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

nie wazne kto mial nizej wazne ze masz dobra glebe :D Ale kurcze nie pasuje mi ze te kolka sa takie male :P Ale pewnie kiedys wrzucisz 17" :)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

Dokładnie.. nie ważne, ważne, że jest nisko :bmw: Krzys spoko, spoko nie musi się każdemu podobać ;) 17 będą jak wyjeżdżę te gumy czyli za rok:P
Obrazek
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

Post autor: gamek2 »

wbs, jest ladnie ale pewnie jak ci sie trafi 17 w dobrej kasie to napewno zakupisz :wink:
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

Łukasz na pierwszy plan silnik :)

EDIT EDIT EDIT. Dziś znalazłem ciekawy silnik, a może nie tyle co ciekawy silnik, a ciekawa cena. Jak wszystko dobrze pójdzie to w początkiem maja będzie w aucie :) Teraz zostaje ugadać się z typem czy poczeka do majowej wypłaty :)
Obrazek
FaTuM

Post autor: FaTuM »

WBS to duzo zarabiasz :D

Autko bardzo ciekawe i ma w sobie to coś , ale jak kazdy mowi tez 17 brakuje , ale bardzo dobrze ,ze wkladasz tyle serca oby tak dalej ! :)
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

Dzięki Fatum. Typ wyjeżdża 26 marca więc dalej muszę szukać silnika. W każdym razie mi się nie spieszy czekam na jakąś okazję wtedy łykam. Myślę, że do końca wakacji coś wpadnie. Cena wachy rośnie to i silniki tanieją :)

Jeszcze znalazłem taką fotkę ;) Później wrzucę zdjęcia zamontowanej kiery.

Obrazek

[ Dodano: 28 Marzec 2011, 22:00 ]
Zdjęcia kiery i gałeczki na miejscu jak zwykle w nocy i jak zwykle lipnym aparatem:)

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 29 Marzec 2011, 21:40 ]
Wypolerowałem cały samochód.. później politurka i wosk :) wyszło PRO :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

Post autor: gamek2 »

ogolnie to ciezko ocenic po fotach tym bardziej zdjecia do kitu ja swojego polerowalem przez 2 dni po 8 godzin do tego na 3 dzien nakladalem wosk i wszystko robilem kosmetykami maguires i efekt koncowy powalajacy zero jakis kolwiek hologramow rysek od szmat doslownie nic ale to robilem polerka :wink:
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

dzięki Gameczku, ale już twoje zdanie znam :) Wrzucę jeszcze to do galerii, bo mi się fotka spodobała :)

Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ