[E87] 118d Japanrot Najpiękniejsza w mieście

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
darcyn
Zaawansowany forumowicz

Post autor: darcyn »

ja nie jestem rozczarowany.
nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki (czy jakoś tak) (już drugi drink więc proszę tylko o pochlebne opinie)

(żartuje)
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

Post autor: BeleX »

oj tam oj tam..prawda jest taka jak darcyn sam napisal w innym temacie...szukal szukal ale to co jest na rynku to albo zabija cena ( e46 330 ) albo same padaki ktore nie nadaja sie do jazdy a jak sa to trzeba wsadzic kupe kasy ( e39 5xxd )
darcyn pisze:filozofia była prosta. nie wróce do e39 e46 bo miałem i to z wysokiej półki żebym był zadowolony musiałbym kupić M5 albo M3. kupiłbym ale mnie nie stać. postanowiłme sobie że wróce do BMW ale tylko po 2004r. dlatego był SAAB i dlatego miało być sorento audi A3, golf5, subaru. rzutem na taśme pojawiło się 1er:
-bmw
-po 2004.
- W ZASIEGU FINANSOWYM.
decyzja zapadła szybko. w jeden dzień. będę miał BMW - nawet jeśli było by to najbrzydsze BMW na świecie.
wszyscy wiemy ze nie o to chodzi....bo jak bys znalazl fajne 530d lub 330 w dobrej cenie to bys bral i nawet bys sie nie zastanawial...takze gadanie ze juz miales to bzdura totalna....pamietam co mowiles jak ogladalismy saaba na ikeii...ze glupio zrobiles sprzedajac 330
darcyn pisze:auto jest fajne. jak nowe. ciesze sę nim choć porównując do 530d i 330cd jest tragedia
auto jest fajne...i tyle...to bmw wiec prowadzi sie super powyzej 150 ale dupy nie urywa...to taki wiekszy golf z napedem takim jak byc powinien...to nie jest auto zrobione dla osiagow czy wygladu...bylo potrzebne na rynku...i jest ich stosunkowo malo..ale stylu czy osiagow to nie mabo nie do tego jest....

znowu u darcyna wygrala ekonomia....tyle ze przy kupnie tym razem :) tanio bylo to bral...posmiga posmiga a potem bedzie probowal sprzedac i moze jakas kobieta to kupi :)

nie ukrywajmy ze moglo sie skonczyc gorzej...np saabem :)

byle do tego czasu gdy ma byc sprzedawane...nic nie padlo zeby na tej czerwonej zabawce nie stracic i tyle :)
...tak znowu sie czepiam...
Awatar użytkownika
El Diablo
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: El Diablo »

włożysz fele (oby ładną) ciemne szyby, czarne wkłady w reflektory, gril w czerń i jako tako będzie to wyglądało :P
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

uwazam tak samo jak przedmowca, fela, gril i srodki lamp czarne i autko zmieni sie na lepsze... A i tak nie jest zle - tak jak napisales, ze jak byla okazja tanio i w miare mlode to dobra decyzja
Obrazek
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

Post autor: zawias »

nie ktorzy wola e36 za 30tys z 97r a niektorzy e87 z 2004r za 40tys , nie dogodzisz , jak dla mnie auto spoko bo mlode , napewno zadbane , i oszczedne , takze niektore uwagi sa w ogole jak dla mnie nie na miejscu , koles kupil auto takie jakie chcial i ma , a wy sie dosraliscie jak pies do suki , zazdrosc mam tylki sciska czy co ?
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

20 latek takiego sobie nie kupi bo woli jakies coupe z duzym motorem :P
Ale moze kiedys bedzie tak wygladac:

Obrazek
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
Przemo
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: Przemo »

otóż to.... już mi sie podoba;] :)
Zapraszam do mojej Galerii

http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761

Bawarskie Zakłady Motorowe ;)
pazura
Maniak forumowy

Post autor: pazura »

Ładna :) w środku inzynierowie sie nei wyśilili, ale nie o to chodziło tworząc jedynkę, ostatnio miałem możliwość jazdy taką 118d :) przyjemnie całkiem. Bezawaryjności życzę :)
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

Post autor: gamek2 »

dla mnie ogolnie lipa nigdy mi sie ten model nie podobal i nie bedzie sie podobal :roll: trzeba bylo odrazu kupic e60 albo e65 :wink:
darcyn
Zaawansowany forumowicz

e60 za 35000?
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

Post autor: gamek2 »

darcyn, wiem ze za ta kwote nic nie znajdziesz sam kiedys szukalem e 60,X5 i e65 i naprawde ciezki temat znalesc cos dobrego ale po dlugich poszukiwaniach udalo sie znalesc e65 :razz: wiadomo ze cena duuuuzo wieksza niz te 35000 ale naprawde warto bo radosc z jazdy jest bezcenna i nikt nie musi sie zemna zgadzac bo to jest moja opinia na ten temat Pozdro
Ow3NowSk1
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Ow3NowSk1 »

Mi tez sie jedynka nie podoba, brakuje jej tego czegos... Deska lipa i nic tego nie zmieni :sad: Ps. Dobre auto dla kobiety. Pozdro.
darcyn
Zaawansowany forumowicz

pare nowych zdjęć

Obrazek

Obrazek

Obrazek

pakiet oświetlenia
Obrazek
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

Post autor: BeleX »

podswietlane klamki to swietny bajer... :)

odwoluje to co mowilem ze nic mi sie w tym aucie nie podoba :) klamki sa super :)
...tak znowu sie czepiam...
Awatar użytkownika
SEBOL78
Zaawansowany forumowicz

Post autor: SEBOL78 »

gamek2 pisze:darcyn, wiem ze za ta kwote nic nie znajdziesz sam kiedys szukalem e 60,X5 i e65 i naprawde ciezki temat znalesc cos dobrego ale po dlugich poszukiwaniach udalo sie znalesc e65 :razz: wiadomo ze cena duuuuzo wieksza niz te 35000 ale naprawde warto bo radosc z jazdy jest bezcenna i nikt nie musi sie zemna zgadzac bo to jest moja opinia na ten temat Pozdro
zgadza sie e65 poprostu płynie po drodze :grin:
Zablokowany