[E87] 118d Japanrot Najpiękniejsza w mieście
oj tam oj tam..prawda jest taka jak darcyn sam napisal w innym temacie...szukal szukal ale to co jest na rynku to albo zabija cena ( e46 330 ) albo same padaki ktore nie nadaja sie do jazdy a jak sa to trzeba wsadzic kupe kasy ( e39 5xxd )
znowu u darcyna wygrala ekonomia....tyle ze przy kupnie tym razem tanio bylo to bral...posmiga posmiga a potem bedzie probowal sprzedac i moze jakas kobieta to kupi
nie ukrywajmy ze moglo sie skonczyc gorzej...np saabem
byle do tego czasu gdy ma byc sprzedawane...nic nie padlo zeby na tej czerwonej zabawce nie stracic i tyle
wszyscy wiemy ze nie o to chodzi....bo jak bys znalazl fajne 530d lub 330 w dobrej cenie to bys bral i nawet bys sie nie zastanawial...takze gadanie ze juz miales to bzdura totalna....pamietam co mowiles jak ogladalismy saaba na ikeii...ze glupio zrobiles sprzedajac 330darcyn pisze:filozofia była prosta. nie wróce do e39 e46 bo miałem i to z wysokiej półki żebym był zadowolony musiałbym kupić M5 albo M3. kupiłbym ale mnie nie stać. postanowiłme sobie że wróce do BMW ale tylko po 2004r. dlatego był SAAB i dlatego miało być sorento audi A3, golf5, subaru. rzutem na taśme pojawiło się 1er:
-bmw
-po 2004.
- W ZASIEGU FINANSOWYM.
decyzja zapadła szybko. w jeden dzień. będę miał BMW - nawet jeśli było by to najbrzydsze BMW na świecie.
auto jest fajne...i tyle...to bmw wiec prowadzi sie super powyzej 150 ale dupy nie urywa...to taki wiekszy golf z napedem takim jak byc powinien...to nie jest auto zrobione dla osiagow czy wygladu...bylo potrzebne na rynku...i jest ich stosunkowo malo..ale stylu czy osiagow to nie mabo nie do tego jest....darcyn pisze:auto jest fajne. jak nowe. ciesze sę nim choć porównując do 530d i 330cd jest tragedia
znowu u darcyna wygrala ekonomia....tyle ze przy kupnie tym razem tanio bylo to bral...posmiga posmiga a potem bedzie probowal sprzedac i moze jakas kobieta to kupi
nie ukrywajmy ze moglo sie skonczyc gorzej...np saabem
byle do tego czasu gdy ma byc sprzedawane...nic nie padlo zeby na tej czerwonej zabawce nie stracic i tyle
...tak znowu sie czepiam...
nie ktorzy wola e36 za 30tys z 97r a niektorzy e87 z 2004r za 40tys , nie dogodzisz , jak dla mnie auto spoko bo mlode , napewno zadbane , i oszczedne , takze niektore uwagi sa w ogole jak dla mnie nie na miejscu , koles kupil auto takie jakie chcial i ma , a wy sie dosraliscie jak pies do suki , zazdrosc mam tylki sciska czy co ?
- Przemo
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
otóż to.... już mi sie podoba;]
Zapraszam do mojej Galerii
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
darcyn, wiem ze za ta kwote nic nie znajdziesz sam kiedys szukalem e 60,X5 i e65 i naprawde ciezki temat znalesc cos dobrego ale po dlugich poszukiwaniach udalo sie znalesc e65 wiadomo ze cena duuuuzo wieksza niz te 35000 ale naprawde warto bo radosc z jazdy jest bezcenna i nikt nie musi sie zemna zgadzac bo to jest moja opinia na ten temat Pozdro
- SEBOL78
- Zaawansowany forumowicz
zgadza sie e65 poprostu płynie po drodzegamek2 pisze:darcyn, wiem ze za ta kwote nic nie znajdziesz sam kiedys szukalem e 60,X5 i e65 i naprawde ciezki temat znalesc cos dobrego ale po dlugich poszukiwaniach udalo sie znalesc e65 wiadomo ze cena duuuuzo wieksza niz te 35000 ale naprawde warto bo radosc z jazdy jest bezcenna i nikt nie musi sie zemna zgadzac bo to jest moja opinia na ten temat Pozdro