Spot wodzisław Śląski Niedziela 10.04 godzina 17
MarcinE36Cabrio pisze:hehe no to było tez troche śmieszne. Wiec to sie nie dziwie ze wybuchali sam bym sie wkurzył
eee ja to z natury wybuchowa jestem i musiałam sobie pokrzyczeć ;P ale prawo do nalepiania czegolowiek na autko mam tylko ja reszta igra z życiem... howk
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
- Adaś E36
- Zaawansowany forumowicz
Było napisane na Forum ze kto nie umie parkowac dostaje karnego kutasa a ze stales nie tak jak wszyscy no to soryAdio pisze:Sprawa naklejki tez dziecinna opcja moze nie zagrazajaca zycia ale na 2 raz koledze auto w kwiatki zrobie
[ Dodano: 11 Kwiecień 2011, 22:59 ]
no nie powiem było Cie slychać heheAlex'a pisze:eee ja to z natury wybuchowa jestem i musiałam sobie pokrzyczeć ;P ale prawo do nalepiania czegolowiek na autko mam tylko ja reszta igra z życiem... howk
- Turbo
- Zaawansowany forumowicz
Alex'a pisze:MarcinE36Cabrio napisał/a:
hehe no to było tez troche śmieszne. Wiec to sie nie dziwie ze wybuchali sam bym sie wkurzył
eee ja to z natury wybuchowa jestem i musiałam sobie pokrzyczeć ;P ale prawo do nalepiania czegolowiek na autko mam tylko ja reszta igra z życiem... howk
Haha no właśnie widziałem jak wybuchłaś ;P
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Adio co się tak rzucasz ? po 1 ja też mam nie po kolei jeżeli chodzi o jazdę ale w miejscu gdzie spotyka się "Mój" Klub to nie odpie* maniany jeżeli nie jest to miejsce przeznaczone do tego. I tak jak poprzednicy powiedzieli wcześniej przyjarać, kółeczko a nawet mały boczek to idzie zrozumieć a nie szał pał miedzy ludźmi. Co byś zrobił gdyby wyskoczył (oczywiście odpukać) dzieciak Netki i by się coś stało ? To dziecko odwiedza nasze progi bardzo często albo nawet i zawsze a to nie jedyne dziecko co tam było. Mógłbym parę rzeczy jeszcze dopisać ale nie chce nikogo urazić.
Adio a jak nie odpowiada Ci regulamin to rób sobie spoty indywidualne i nie obrażaj się i nie wybuchaj bo nie ma o Co jesteśmy tu też po to by ustalić pewne rzeczy wspólnie
Sprawa nalepki ? Śmieszna sprawa i indywidualna To tyle.
Adio a jak nie odpowiada Ci regulamin to rób sobie spoty indywidualne i nie obrażaj się i nie wybuchaj bo nie ma o Co jesteśmy tu też po to by ustalić pewne rzeczy wspólnie
Sprawa nalepki ? Śmieszna sprawa i indywidualna To tyle.
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
Adio nie spinaj się tak Skoro sprowadzasz kolegów na spota to muszą się dostosować do ekipy a nie robić samowolkę... Tak było, jest i będzie Nikt nigdy nie miał z tym problemów oprócz Twojego kolegi Gdzie byśmy nie robili spota to on mieszał
A co do naklejki o której wszyscy piszecie, to przypuszczam że gdyby mi ktoś ją nakleił na świeży lakier to chyba bym jego auto potraktował kluczykiem z szafki w pracy Co jak co, ale swojemu oklejać auto?
A co do naklejki o której wszyscy piszecie, to przypuszczam że gdyby mi ktoś ją nakleił na świeży lakier to chyba bym jego auto potraktował kluczykiem z szafki w pracy Co jak co, ale swojemu oklejać auto?
Szkoda , ze mnie nie było . Adio jak ten Twoj kolega taki rajdowiec bombowiec mistrz prostki co pozdrawia go pierwszy zakret to zaproś go też do Rybnika 17 Kwietnia na rajd AMK Slązak sprawnościowa na giełdzie to co lubi najbardziej, a jak dojedzie to na Elektrownie na os-y. Albo niech jedzie na spoty co 2 tygodniowe VW na kapielisko Ruda.
No dajcie fotki
No dajcie fotki
Ostatnio zmieniony 2011-04-12, 15:43 przez FaTuM, łącznie zmieniany 1 raz.