POMOCY !!!
skumajcie sie pod tym MCdonaldem i obijcie tym hondziarzom mordy , dyskretnie bez kamer albo wstrzymajcie sie do lipca , to tez sie rozerwe
Twojej kobiecie zycze oczywiscie szybkiego powrotu do zdrowia , Tobie ogarniecia fury , czekaj na kase ! nie rob na wlasny koszt , ja czekalem miesiac czaasu dokladnie od dostarczenia protokolu z Policji dla ubezpieczyciela sprawcy ( zreszta do tej pory sie sadze z glupia pi...)
to chyba tyle...pisz na bierzaco jak sprawa wyglada
Twojej kobiecie zycze oczywiscie szybkiego powrotu do zdrowia , Tobie ogarniecia fury , czekaj na kase ! nie rob na wlasny koszt , ja czekalem miesiac czaasu dokladnie od dostarczenia protokolu z Policji dla ubezpieczyciela sprawcy ( zreszta do tej pory sie sadze z glupia pi...)
to chyba tyle...pisz na bierzaco jak sprawa wyglada
-
- Zaawansowany forumowicz
wypowiem sie za zawias bo wiem jak u niego sprawa wygladala
najpierw byla wina kobiety bo zawracala w miejscu niedozwolonym i bez kierunku wjechala zawiasowi przed maske , zawias jej w tylek ... (zawias wyladowal na badaniach kontrolnych w szpitalu)
policja stwierdzila jej wine .... (zawias dostal kase z ubezpieczalni sprawczyni wypadku, auto do kasacji)
po roku czasu wzywaja zawiasa zeby zakonczyc sprawe i okazuje sie ze analizujac zdjecia autazawiasa po wypadku stwierdzili ze jechal za szybko i to jego wina, a ze zawias jest w anglii przyszlo kilka razy wezwanie z sadu (najprawdopodobniej) bo rodzice tego nieodbierali ... odbior wiazalby sie z dostarczeniem wezwania i w ten oto sposob sprawa sie ciagnie dalej i niewiadomo jak sie zakonczy skoro w sumie miesiac od wypadku dostakl wszystkie pieniadze czyli policja firmie ubezpieczeniowej musiala wyslac papiery jednoznacznie wskazujace na wine tej baby
najpierw byla wina kobiety bo zawracala w miejscu niedozwolonym i bez kierunku wjechala zawiasowi przed maske , zawias jej w tylek ... (zawias wyladowal na badaniach kontrolnych w szpitalu)
policja stwierdzila jej wine .... (zawias dostal kase z ubezpieczalni sprawczyni wypadku, auto do kasacji)
po roku czasu wzywaja zawiasa zeby zakonczyc sprawe i okazuje sie ze analizujac zdjecia autazawiasa po wypadku stwierdzili ze jechal za szybko i to jego wina, a ze zawias jest w anglii przyszlo kilka razy wezwanie z sadu (najprawdopodobniej) bo rodzice tego nieodbierali ... odbior wiazalby sie z dostarczeniem wezwania i w ten oto sposob sprawa sie ciagnie dalej i niewiadomo jak sie zakonczy skoro w sumie miesiac od wypadku dostakl wszystkie pieniadze czyli policja firmie ubezpieczeniowej musiala wyslac papiery jednoznacznie wskazujace na wine tej baby
- ManiekCSL
Hondziarzy się nie czepiajcie, fajni goście i nie róbcie sobie syfu. Tak jak i w bmw też są mistrzowie prostej. Auto nie jest wyzacznikiem osoby tylko jego gustu więc dlaczego za barana mają inni cierpieć? Nie rozumie gimnazjalnego gadania - "kumajcie sie pod tym MCdonaldem i obijcie tym hondziarzom mordy" to tacy sami ludzie jak my, zachowanie takie jakby wszyscy teraz byli temu winni... jak chcecie się wyżyć to skupcie się na tej obsranej Preludzie. kamcio19881 - naprawde współczuję i jeżeli wiedziałbym coś więcej, pomogę.
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
-
wita dzięki za wsparcie naprawdę... to tak sprawy mają sie ...... no właśnie jeżeli chodzi o moją to coraz lepiej jeżeli o Pana Leszka to ten poszkodowany bez zmian ;/;/;/ a ''Hondziaż" lipa byłem dzisiaj na komendzie na przesłuchaniu....i sprawa w toku żecoznawca dziś był wycenił szkode na ok 5000 zł.....reszta potem... ale i tak musze czekać.... chłopaki PRZERASTA to mnie wiecie jak ide do szpitala i widze tą jego żone i dzieci .... masakra!!!!!!!!!!!!
-
- tommybiker6
- Kontakt:
Taką własnie mamy w Polsce policje. Jak nie trzeba to zawsze są na miejscu. Gorzej jak są naprawde potrzebni. raz w zyciu sie o pomoc zwróciłem i tez efekt był nikły.
I jak tam ? wiesz coś wiecej ? Ustaliłeś kogoś, choć mniej wiecej ?
Co potrzebujesz do bmw ? Wrzuc zdjecie i popatrzymy co ci tam trzeba, mysle że kazdy chetnie pomoze.
I jak tam ? wiesz coś wiecej ? Ustaliłeś kogoś, choć mniej wiecej ?
Co potrzebujesz do bmw ? Wrzuc zdjecie i popatrzymy co ci tam trzeba, mysle że kazdy chetnie pomoze.
BMW E36 320i Mauritiusblau Metallic
-
to ja też pierwszy raz coś od nich chce i co prosta sprawa jest auto numery fil świadkowie i już po sprawie a tu ..... honda Prelud czy jakoś tak SJZ 3n86 z czarnym dachem bagażnikiem i czerwono czarną maską .... chłopka już pare razy był notowany za wykroczenia drogowe.... wrzuce foty niema problemu ale tak we wtorek.... co potrzebuje hmm z tego co widac to maska błotnik prawy przedni pas przedni zderzak lampy chalogeny chłodnice a reszta to zawieszenie i silnik tzn... tył prawy wachacz przedni wachacz amortyzator łapa silnika i wiecej nieiwem z czegoś wyciek albo olej albo płyn....
- tommybiker6
- Kontakt:
-