[E46] YeLLow dream //M3

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

Post autor: zawias »

BeleX pisze:i jak tam zawias spalanie ? tylko nie podawaj w mpg :) l/100 prosze :)

i ile pociagnie ? bo jak Cie znam to juz zamykales budzik :)

ciagnie z dolu ? :> :mrgreen:

narazie krotkie sprinty , ciagnie jak marzenie :mrgreen: :mrgreen: a krotkie sprinty bo nie mam ubezpieczenia... ciezka sprawa...jak zrobie to cos nagram i wrzuce , narazie czekam na kopie znizek z Polski , bez nich , ubezpieczenie za emke bedzie mnie kosztowac jakies 3tys funtow...
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

Post autor: BeleX »

zawias pisze:narazie czekam na kopie znizek z Polski , bez nich , ubezpieczenie za emke bedzie mnie kosztowac jakies 3tys funtow...
radze sobie nawet te krotkie sprinty darowac...dowiedz sie ile wynosi kara za brak ubezpieczenia na samochod...plus rubryka w gazecie lokalnej gratis :)

w sumie spoko ze honoruja takie znizki... :) milo z ich strony...fagasy :)

kupno auta w UK to jest bzdura...ale ubezpieczenia plus taxy to jest cos strasznego...cena ubezpieczenia czesto przerasta cene auta x3...

bedziesz mial to nagrywaj koniecznie...tylko zrob odbicie lustrzane filmu bo sie bedize zle ogladalo ;]
...tak znowu sie czepiam...
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

znajomy za leona 1.6 z 2001r, placi 2100f na rok , przeciez to chore... tyle ze on nie ma 25lat to juz max wzwyzka...

kara za jazde bez ubezpiczenia , mysle ze ok 300f i jakies punkty , ale tu mozna ich miec bodajze 12 , a nie 24...

wiem ze znajomego ojciec przekroczyl na autostradzie predkosc o 140km/h , dostal sad , zabrali mu prawo jazdy na 3 lata ...bez zadnych usprawiedliwien...a wczesniuej nie mial zadnych pkt... jest ciezko.. trzeba uwazac.. poszalec tutaj raczej ciezko
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

Jeśli popłacisz już ubezpieczenia etc.
i braknie kasy na profesjonalną przekładkę to może
coś takiego???
Dużo raczej nie wyjdzie :DDDDDD

Obrazek
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

jesli nie zalatwie ubezpieczenia do 2tys. funtow to zwioze auto do Polski na lawecie i przeloze , sory ale to lekka przesada prawie 15tys zl za ubezpieczenie , za ta cene mam trransport do Polski , przekladke i wszystkie formalnosci :wink:
Awatar użytkownika
Krisstoff
Maniak forumowy

Post autor: Krisstoff »

zawias pisze: za ta cene mam trransport do Polski , przekladke i wszystkie formalnosci :wink:
I instalacje lpg :P
Obrazek
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

zawias pisze:jesli nie zalatwie ubezpieczenia do 2tys. funtow to zwioze auto do Polski na lawecie i przeloze , sory ale to lekka przesada prawie 15tys zl za ubezpieczenie , za ta cene mam trransport do Polski , przekladke i wszystkie formalnosci :wink:
Nie przeliczaj ;) Ty nie zarabiasz 8 000zł tylko 1500f :P

A ubezpieczenie wychodzi jak u Nas :) Ja jak bym na siebie zarejestrował e38 to bym płacił ok 3000zł... :D A więc gorzej niż Ty :P
darcyn
Zaawansowany forumowicz

Post autor: darcyn »

Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

ale czlowieku nie dam za ubezpieczenie 3tys funtow wbij sobie to do glowy ! 2 miesiace pelnej pensji , troche rozumu ludzie , ja tu Tomek nie zamierzam siedziec cale zycie wiec uspokoj sie , kupilem te auto z zamiarem przekladki w Polsce.
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

zawias pisze:ale czlowieku nie dam za ubezpieczenie 3tys funtow wbij sobie to do glowy ! 2 miesiace pelnej pensji , troche rozumu ludzie , ja tu Tomek nie zamierzam siedziec cale zycie wiec uspokoj sie , kupilem te auto z zamiarem przekladki w Polsce.
Wiem, doskonale Cię rozumiem :)

Nie napisałem że masz to płacić tylko że w skali roku nie ma na co narzekać... Ale dobrze wiem że wracasz niedługo tak więc bez sensu wykupować na cały rok :)
Awatar użytkownika
Devil_Asia
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: Devil_Asia »

zawias pisze: mi sie kolor podoba , wiadomo sa gusta i gusciki , wg. mnie to jeden z lepszych kolorow do emki :
No fakt, sa gusta i gusciki, kolor typowo babski ;] Jak dla mnie sa lepsze kolory dla emki, czytaj czarna klasyka, topas blau badz czerwona.
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

czarny ? a moze do tego jeszcze dresik z 3 paskami ? , mi sie nie podoba czern , jest masa lepszych kolorow niz czern , fakt topasblau jest kozak , nie mowie tak dlatego ze o mam najlepszy i koniec , poprostu na zywo ten kolor inaczej (lepiej) sie prezentuje.
Ariel

Post autor: Ariel »

zawias kolor masz wyjatkowy i bardzo fajny! Przywoz to do PL, przekladaj i smigaj tak jak na M-ke przystalo :D

zrob w koncu jakies porzadne zdjecia :br:
darcyn
Zaawansowany forumowicz

Post autor: darcyn »

właśnie, uwierze jak zobacze zdjęcia
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

darcyn pisze:właśnie, uwierze jak zobacze zdjęcia
Chyba jak dotknę chciałeś napisać.
M3 bardzo ładna i gratuluje zakupu. :)
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
Zablokowany