BeleX pisze:i jak tam zawias spalanie ? tylko nie podawaj w mpg l/100 prosze
i ile pociagnie ? bo jak Cie znam to juz zamykales budzik
ciagnie z dolu ?
narazie krotkie sprinty , ciagnie jak marzenie a krotkie sprinty bo nie mam ubezpieczenia... ciezka sprawa...jak zrobie to cos nagram i wrzuce , narazie czekam na kopie znizek z Polski , bez nich , ubezpieczenie za emke bedzie mnie kosztowac jakies 3tys funtow...
znajomy za leona 1.6 z 2001r, placi 2100f na rok , przeciez to chore... tyle ze on nie ma 25lat to juz max wzwyzka...
kara za jazde bez ubezpiczenia , mysle ze ok 300f i jakies punkty , ale tu mozna ich miec bodajze 12 , a nie 24...
wiem ze znajomego ojciec przekroczyl na autostradzie predkosc o 140km/h , dostal sad , zabrali mu prawo jazdy na 3 lata ...bez zadnych usprawiedliwien...a wczesniuej nie mial zadnych pkt... jest ciezko.. trzeba uwazac.. poszalec tutaj raczej ciezko
jesli nie zalatwie ubezpieczenia do 2tys. funtow to zwioze auto do Polski na lawecie i przeloze , sory ale to lekka przesada prawie 15tys zl za ubezpieczenie , za ta cene mam trransport do Polski , przekladke i wszystkie formalnosci
zawias pisze:jesli nie zalatwie ubezpieczenia do 2tys. funtow to zwioze auto do Polski na lawecie i przeloze , sory ale to lekka przesada prawie 15tys zl za ubezpieczenie , za ta cene mam trransport do Polski , przekladke i wszystkie formalnosci
Nie przeliczaj Ty nie zarabiasz 8 000zł tylko 1500f
A ubezpieczenie wychodzi jak u Nas Ja jak bym na siebie zarejestrował e38 to bym płacił ok 3000zł... A więc gorzej niż Ty
ale czlowieku nie dam za ubezpieczenie 3tys funtow wbij sobie to do glowy ! 2 miesiace pelnej pensji , troche rozumu ludzie , ja tu Tomek nie zamierzam siedziec cale zycie wiec uspokoj sie , kupilem te auto z zamiarem przekladki w Polsce.
zawias pisze:ale czlowieku nie dam za ubezpieczenie 3tys funtow wbij sobie to do glowy ! 2 miesiace pelnej pensji , troche rozumu ludzie , ja tu Tomek nie zamierzam siedziec cale zycie wiec uspokoj sie , kupilem te auto z zamiarem przekladki w Polsce.
Wiem, doskonale Cię rozumiem
Nie napisałem że masz to płacić tylko że w skali roku nie ma na co narzekać... Ale dobrze wiem że wracasz niedługo tak więc bez sensu wykupować na cały rok
czarny ? a moze do tego jeszcze dresik z 3 paskami ? , mi sie nie podoba czern , jest masa lepszych kolorow niz czern , fakt topasblau jest kozak , nie mowie tak dlatego ze o mam najlepszy i koniec , poprostu na zywo ten kolor inaczej (lepiej) sie prezentuje.