[E36] Bawareiro By Wbs - zaczynamy zabawę w wyścigi.
Kozacka jest na tych czarnych lampionach... Jeszcze tylko ciemniejszy migacz bo robi straszny kontrast. Ale autko prezentuje sie konkretnie. Przesledzilem twoj temacik i wypowiedzi na temat felgi, gleby itp a teraz jednak wiekszosc zmienila zdanie. Dla mnie jest Bandycka baw sie dalej w tym kierunku chlopie.
Kierunki zostają białe. Na żywo prezentują się idealnie. Chcę żeby pasowało do tylnych.Honik pisze:Ja bym teraz wlasnie wsadzil tylko czarne kierunki takie jak ma Gamek. beda dobrze pasowaly do lamp.
Na zdjęciach nie robi przyslowiowej roboty czarny przód, ale w realu jest dużo lepiej.Kaper pisze:ogólnie lepiej trochę wg mnie było tak jak miałeś wcześniej
Autko u lakiernika to zdjęć przodu jeszcze nie mam jakiś w miarę. Jak zawoziłem autko do lakierni to stało BMW rocznik 47 :] sama buda. Fotki mam na telefonie taty.
Jutro jadę po samochód do Krosna. Malowane elementy to: maska, nadkola, pas przedni oraz próg. Pod koniec przyszłego miesiąca będzie malowany dach, klapa bagażnika i tylne nadkola + wyciąganie pod 10j.
Kupiłem sobie emblematy w carbonie (planuje też nerkę w carbonie i dekielki felgi).
Do tego doszły jeszcze sportSitzy. Sam oceniam na dobry +, ale mnie to nie rusza, bo i tak idą do obszywki.
Nie wrzucam podgrzewania, ale jeszcze o tym pomyślęKaper pisze:masz je grzane? Bo jak nie to przy okazji (przy tapicerowaniu) wrzuć tam maty grzejące bo potem będziesz żałował, że tak nie zrobiłeś
W przyszłym miesiącu jadę zawieźć jeszcze raz auto do malowania gdzie pójdzie właśnie ten dach, nadkola tylne i klapa. Zostaną mi drzwi i zderzaki, zderzaków na razie nie maluje, bo może będą inne.czekam na foty jak to wszystko wpadnie do auta
Koncepcja obszywania była taka żeby obszyć na jasno, ale teraz rozkminiam, czy nie na czarno. Fotele przód oraz kanapa, tylko czy to będzie pasować z jasną deską rozdzielczą i jasnymi boczkami? Ten materiał w boczkach zamienić wtedy na czarno czy na jasno?
[ Dodano: 14 Czerwiec 2011, 11:50 ]
Tu są zdjęcia z lakierni. BMW 1947 :] Chały tam nie robią będzie piękne, ale w serii. Cała buda robiona na zero.
zostawie to bez komentarza.zawias pisze:chaly nie robia bo co ? bo maluja bmw z 1947r ?
dziekikitogsm pisze: nic dodać nic ując piękna jest i czarna nerka zrobiła robote
Wątpię, bo to fura ojciec mówił, że jest jakiegoś znanego typa w Krośnie z jakiegoś biznesu i ma więcej takich samochodów, a typ który robił mi furę o niej mi opowiadał, po co miałby kłamać?A ja z tego co się orientuję (choć mogę się mylić ) to BMW
po zniszczeniach wojennych produkcję samochodów wznowiło jakieś 5-6 lat po wojnie
P.S. Fotki niebawem.