FaTuM pisze:Okolice bardziej górnego śląska to widze jak zawsze maja głeboko Najlepiej to chyba pojechać będzie samemu na Mikołow . Te Zagłebie to zawsze było bardziej zorganizowane
Fatum.. zaś gadasz trzy po trzy. Mamy już ustalone wszystko. Zbieramy sie i w Jastrzebiu i ¯orach. Niepotrzebnie zamęt się robi i tak juz jest burdel w tym temacie jak nie wiem
Ja będę raczej na ¯orach - jeszcze zobacze jak mi jeden egzamin poszedl ;/ czy czasami nei przyjade dopiero prosto na miejsce ;p
Pokaz pazura gdzie było przed tymi postami coś ustalone przez kogoś ?? Chyba w dziale klubowym =] o ktorej godzinie czy cos ? Inni tez cos chcieli wiedziec wiec cos ustalilem ,bo nikt nic nie wiedzial . O zaglebiu to napisalem prawde niestety I sie tak nie oburzaj Pazura ,bo niestety teraz to ja mam racje
Jest zbiórka na Crabie o 7:30 ustalilem z paroma gosciami z Głożyn wiec zapraszamy
no wszyscy co jadą trasą Jastrzębie - ¯ory - Mikołów mają już ustalone a Ci co jadą inną trasą muszą sobie już po swojemu raczej ustalić więc my tu nie mamy nic do gadania
FaTuM pisze:Pokaz pazura gdzie było przed tymi postami coś ustalone przez kogoś ?? Chyba w dziale klubowym =] o ktorej godzinie czy cos ? Inni tez cos chcieli wiedziec wiec cos ustalilem ,bo nikt nic nie wiedzial . O zaglebiu to napisalem prawde niestety I sie tak nie oburzaj Pazura ,bo niestety teraz to ja mam racje
Jest zbiórka na Crabie o 7:30 ustalilem z paroma gosciami z Głożyn wiec zapraszamy
sam żeś bodajze na str 2 pisał ze o 8:00 z ¯or, wszyscy się ustosunkowali... Kajzer napisal nawet o ktorej spotykają się w Jastrzębiu itd... Więc nie widzę problemu... A jak chcesz to umawiaj się tam gdzie uważasz, ale my już mamy ustalone i w stałych miejscach sie zbieramy. ¯ory bierdonka i J-bie Mc'donald.
To zesmy se pogadali Tusz o to mnie chodzi No wiesz jedna osoba zaakceptowała to nawet niewiem A na Crabie to sie spotykamy zeby pojechać w więcej osob do Zor raźniej Daj na wstrzymanie :piwo:
Ja z Gienią również obecni nie ma lipy ;p. pogoda się zapowiada, więc biorę turystycnego grila i wszystko co do wypoczynku potrzeba :0 Kto się pisze, to brac kiełbaski .
Lecę z Raciborza przez Wodzisław na ¯ory, jak ktoś chce się podłączyć po drodze, to proszę pisać, dzwonić..
no własnie zagłebie co z naszym grillem?? bo ostatni został na miejscówce........bo sie rozkraczył Ja węgiel mam jak zwykle i nawet duuuzo pysznej kiełabski /16szt/ to sie podziele tylko kto wezmie grillllllllllll? tylko sie nie pchac
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
Ja nie wiem jaka tam droga będzie, a z tego co czytałem to będę miał duże problemy tam dojechać. Ja bym jechał pewnie coś koło 8 30 z Ikea, najwyżej pojadę sam.