V Zlot BMW Klub Podbeskidzie - 12.06.2011r.

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

ŁOBUZ pisze:A jeszcze mam pytanie do organizatora skad i za co ten wstep 20 zl ??? Co w tej cenie jest??? Bo nie rozumiem dlaczego oplate pobieracie? Na rydultowach jest wszystko przygotowane na cacy i tez wjazd 20 zl w tym cieply posilek wiec nie rozumiem skad taka oplata jak co niektorzy tam nie beda mogli wjechac bo taki do bani wjazd???Prosze o wytlumaczenie i nie kasowanie tego posta.

Może ja odpowiem za organizatora ;)
W cenie 20zł mieści się na pewno możliwość poprzebywania i spędzenia czasu
ze swoimi znajomymi, przyszłymi znajomymi i możliwość zobaczenia
kilku na pewno fajnych furek ;)

O wjazd się nie martw, nie takie dojazdy bywają i nikt nie ma większego problemu,
Ale o to powinni się martwić Ci którzy mają w tym miejscu powody do obaw ;)

Zorganizowanie zlotu wiąże się z wieloma kosztami.
-Opłaty za miejsce/teren, różnego rodzaju zabezpieczenia (barierki, słupki, pachołki itd.)
-trzeba kupić zawsze jakieś taśmy, spraye, flamastry
-nagrody w postaci pucharów, naklejek, dyplomów
-wszystko śmiga na prąd, za który też trzeba zapłacić
-jakiś DJ, który prowadzi imprezę też nie robi tego za darmo
-Toy-toye nie są wstawiane po to żeby je tylko napełnić :lol: (płaci się za ich opróżnienie)
-załatwienie imprezy to też dużo załatwiania, dzwonienia, jeżdżenia...

Zdarzają się sponsorzy, którzy coś dorzucają, ale to najczęściej wszystko poza gotówką.

Moim zdaniem 20zł za wjazd na zlot to śmiesznie niska cena.
ŁOBUZ, poszukaj trochę po necie, bo sezon się zaczyna i zobaczysz ile sobie krzyczą za wjazdówki na
zloty w tym roku.
Z drugiej strony mamy wolny kraj ;)
i wydaje mi się, że jeśli komuś jest za drogo to nie musi przyjeżdżać, a organizator zlotu jakoś może przeboleje
kwestię braku kilku rodzynków i z tego powodu nie odwoła zlotu :DDD

Wracając do Rydułtowów, to micha była w cenie wjazdu, za którą i tak płacił klub,
ale można było sobie na taki ruch pozwolić bo miejscówka była za free ;)

Więc nie zaglądajmy nikomu w kieszeń.
Możemy to jedziemy,
nie możemy to nie jedziemy ;)
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Post autor: Moloch »

Marcinie 100% popieram twoje zdanie, wątpię żeby jakakolwiek grubsza kasa wpłynęła do kieszenie organizatorów na ich prywatne wydatki, a nawet jeśli to nie mam nic przeciwko bo taka organizacja nie kosztuje tylko czasu ale i też sporo nerwów :wink: Dodatkowo panowie 20zł to jest 1,5 godziny zarobku w przeciętnej pracy więc nie rozdrabniajmy się :bmw: :bmw:
Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

Post autor: djmario »

dodam tylko do tego co napisali koledzy wyżej, że wjazd kosztuje 20 pln ale jest to wjazd od samochodu, zawsze można załadować komplet do auta i mieć wejscie za 4plny :razz:
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Obrazek
Obrazek
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany :P
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

Post autor: gamek2 »

FaTuM pisze:Gamek wpadajcie na Craba ;) Po drodze masz ;)
napisz gdzie to jest dokladnie albo kolo czego :wink:
Awatar użytkownika
SebaE36
Maniak forumowy

Post autor: SebaE36 »

gamek2, CRAB - Stacja paliw. Jest ona w drodze z Rybnika w stronę Wodzisławia na zjeździe na Jankowice i Marklowice..:) Nie da się jej przegapić. Jak pojedziesz od strony Rybnika to bedzie po lewej stronie.:) a po drugiej stronie drogi jest salon KIA.:) :bmw:
Ow3NowSk1
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Ow3NowSk1 »

gamek2, ja wiem gdzie to jest tylko ze nie pojade przez Raciborz tylko Wodzislaw lub Pszow-->Radlin. Oby tylko nie padalo bo jak bedzie lac to nie jade... :neutral:
FaTuM

Post autor: FaTuM »

Ma byc 25 na plusie bez opadow ;)

Seba wytłumaczył ,ale gamek masz tu dojazd z Raciborza ;)

http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s ... 38173&z=12
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

Post autor: zawias »

ŁOBUZ pisze:A jeszcze mam pytanie do organizatora skad i za co ten wstep 20 zl ??? Co w tej cenie jest??? Bo nie rozumiem dlaczego oplate pobieracie? Na rydultowach jest wszystko przygotowane na cacy i tez wjazd 20 zl w tym cieply posilek wiec nie rozumiem skad taka oplata jak co niektorzy tam nie beda mogli wjechac bo taki do bani wjazd???Prosze o wytlumaczenie i nie kasowanie tego posta.
w cenie 20zl masz cieply posilek , do wyboru lasagne lub krewetki w sosie , do tego pol litra finlandi i na deser sernik , oczywiscie to nie wszystko bo w cenie 20zl poza posilkami i wodka jest rowniez upominek w postaci Koszulki william's team.
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

Post autor: wbs »

Moloch pisze:panowie 20zł to jest 1,5 godziny zarobku w przeciętnej pracy
To dałeś pięknie .. to gdzie się zarabia 14 zł za godzine? To ja chętnie pójdę.
Obrazek
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

Post autor: gamek2 »

spoko juz wiem gdzie to jest my bedziemy jechc o 7:10 z raciborza z pod auchana wec jak ktos chce sie podlaczyc to zapraszamy! no chyba ze bedzie padalo to nie jade ale zapowiadaja ze ma nie padac :twisted:
Awatar użytkownika
Paula82U2
Małopiszący

Post autor: Paula82U2 »

Panowie a jeżeli chodzi o sam teren zlotu...słyszałam,ze to jest na trawce.. dadzą tam radę betki na glebie? bo jak wjazd jest jakiś wyboisty to dupa blada. W zeszłym roku na muchowcu też było na trawce, ale było w miarę równo i powoolutku moja betka dała radę, mam nadzieję, ze w tych Tychach też tak jest?!?
BORN TO RIDE BMW !!!
Awatar użytkownika
Krisstoff
Maniak forumowy

Post autor: Krisstoff »

Nikt Ci nie każe jechać, jak to dla Ciebie za drogo...
Obrazek
ŁOBUZ
Zaawansowany forumowicz

Post autor: ŁOBUZ »

Spoko spoko tylko pytalem juz mi wyjasnil Marcin i tyle dziekuje.Pozdrawiam i ew do zobaczenia:)
Jade bo dobrze jade.....
Czasem prosto,czasem bokiem:D
Awatar użytkownika
Alex'a
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Alex'a »

noo i po problemie.....chłodnica wymieniona, ruciec tez.......to teraz wycieka płyn chłodnicy gdzies na wysokości kierownicy oczywiście podspodem :/ a to onacza, ze nie wiem czy przyjade, czym przyjade i w ogole nic juz nie wiem grrrrrrrrrrrrr
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
ŁOBUZ
Zaawansowany forumowicz

Post autor: ŁOBUZ »

Alexa od czego masz rodzinke i synkow:) Jak cos mozesz ze mna pojechac:)Ja jade sam bez nikogo:(
Jade bo dobrze jade.....
Czasem prosto,czasem bokiem:D
ODPOWIEDZ