Ukradli moje BMW
ja w swoim e46 nie mam wkładek usunąłem je po próbie wejscia przez rozwalenie zamka tak ze teraz ani z jednej ani z drugiej strony nie ma otworu na kluczyk nawet po rozwierceniu nie ma w zamku krzyzyka by go przekrecić dodatkowo dwa ukryte zabezpieczenia zapłonu tak ze nawet jak odpali sie auto to zgasnie po 30 sekundach jesli nie bedzie kluczyka a bez imobilaizera własnie kradną tacy chodnikowi złodzieje. szkoda auta.
Witam, jakiś czas temu zostało mi skradzione auto spod bloku aczkolwiek następnego dnia znalazłem auto, kretyni jechali nim sobie jak gdyby nic w boguszowicach, wiadomo policja i inne sprawy i zapytałem się kryminalnego w co najlepiej zaopatrzyć auto, a żeby go zabezpieczyć czyli gps itp.. dostałem bardzo ciekawą odpowiedź a mianowicie że wystarczy kupić jakiś stary telefon wymienić baterie tak żeby na czuwaniu trzymała tydzień lub dwa i zaopatrzyć ten tel w kartę potem dobrze ukryć ten telefon i oczywiście mieć zapisany ten numer wtedy oni go znajdą po sygnale. Więc myślę że to jest tani odpowiednik wszystkich gps-ów bo taki tel to koszt rzędu 100-150zl tak maksymalnie a instalacja gps to przynajmniej 500 a potem jeszcze monitoring tego to też nie tania zabawa, jedyny minus tego rozwiązania to bateria która się w końcu rozładuje ale jak to mówią dla chcącego nic trudnego bo zawsze można zrobić osobne zasilanie i mieć tel cały czas pod "napięciem". Mam nadzieje że nikomu się to nie będzie musiało przydać ale jak to mówią "strzeżonego......"
BMW i na zawsze BMW