Od kiedy BMW?
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Pierwsze BMW jakie pamiętam to zielony rekin mojego taty i najbardziej co utkwiło mi w pamięci z tamtcyh lat to niebiesko-białe śmigło w kierownicy potem przez pare lat w domu pojawiło się kilka różnych marek aut aż w końcu tatuś powrócił do BMW, a dokładnie E39 której teraz zresztom jestem szczęśliwym posiadaczem Ojciec zawsze powtarzał "są auta... i BMW" więc to chyba on zaraził mnie taką miłością do Beeemek chodz wciąż moim marzeniem jest czarne E30 z V8 pod maską....to tyle pozdrawiam wszytskich
-
- Małopiszący
Czarny rekin taty czyli 525 w tdesie(lata temu)
a na poważnie winić mogę chłopaka zaczęło się od Compakta w E36 przeżyliśmy razem rok, ale Compakt odjechał z nową właścicielką w imię Zetki, która pojawiła się kilka dni póżniej i tak już jesteśmy razem ponad rok i co najważniejsze bezawaryjnie,pozdrowienia dla wszystkich!!!!!!
a na poważnie winić mogę chłopaka zaczęło się od Compakta w E36 przeżyliśmy razem rok, ale Compakt odjechał z nową właścicielką w imię Zetki, która pojawiła się kilka dni póżniej i tak już jesteśmy razem ponad rok i co najważniejsze bezawaryjnie,pozdrowienia dla wszystkich!!!!!!
Było BMW Compakt E36 316
zaczelo sie jak mialem nascie lat, podobaly mi sie beemy ale byly kompletnie poza moim zasiegiem, w ogloszeniach ogladalem seicento i inne tego typu pomysly a babcia obiecywala ze oplaci mi prawko i dolozy sie do samochodu pozniej. az kiedys przysnilo mi sie zielone e36 w coupe... od tamtej pory nie chcialem nic innego pierwsze autko kupilem co prawda troche pozniej ale przynajmniej dobrze wybralem, bo bylo to czarne e36 w sedanie i z motorkiem m50b25 w czystej benzynce. pozniej mialem chevroleta przez krotka chwile a teraz znow stalem sie wlascicielem bawarskiej marki w wydaniu E30
-
- Zaawansowany forumowicz
Moje życie z BMW ( Bardzo Dobry Wybór ) zaczęło się 13 lat temu. na moim osiedlu taki gostek miał piękna e36 318 sedana ślicznie mruczała co dziennie ją pucował sprawdzał. co wychodziłem na rower to stawałem koło niego i wypytywałem się co i jak. zawsze mówił " to moja kochana bestia" od tego czasu zawsze ciałem miec bmw. no i się udało 09.11.2011 kupiona Bejca e36 318 sedanik teraz ja staram się zarazić dzieciaki z osiedla hehe
Do zobaczenia Na drodze
-
- Małopiszący
Hah BM-ki mi sie zawsze widziały moim pierwszym autem ktore mam juz 2-gi rok jest Honda ktora robiłem i w dalszym ciagu robie od podstaw. Nowy lakier, blacha teraz na swapa czeka nowy motor ale nie ograniczam sie tylko i wyłacznie do jednej marki. Z pierwsza BM-ka miałem doczynienia 1,5 roku temu, kumpel zdał prawko i wykminiłem mu E30 przy ktorej mu dłubie. W koncu przyszedł czas aby zakupić swój tył naped :] trafiła sie okazja i łyknołem E36 coupe 2.0 trzeba jej serca i reki ale nie łamie sie b wiem ze BEDZIE ZAPIERDZIELAC Pozdrawiam
hmm, moja przygoda z BMW zaczęła się dość niedawno.. 3 lata temu zaraził mnie mój dobry kumpel gdy podjechał ładną e36, potem przeskoczył na e39. od pierwszej przejażdżki stwierdziłem, że coś w tym jest i niedawno stałem się posiadaczem granatowej e36 i na pewno nie jest to ostatnia bunia w moim dorobku
hulajnoga piekła nie ma !