[E36] Bawareiro By Wbs - zaczynamy zabawę w wyścigi.
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Fajnie, fajnie W końcu zaczynają mi się sedany podobać dzięki temu projektowi
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
Tak auto nie było polerowane, bo czasu nie było, lakier nie wysechł.gamek2 pisze:tak jak pisalem na innym forum lakier troszke zle pozlozony ale polerka to poprawi
Oj jak bardzo mnie to Maniek cieszy, co mówiszManiekCSL pisze:W końcu zaczynają mi się sedany podobać dzięki temu projektowi
Kwestia gustu, jest dobrze, na żywo inaczej to wygląda, aczkolwiek mnie sie podobaMoloch pisze: troche mi nie podchodzi me obicie boczne że nitki w kratkę są, zalatuje mi to troszku starym amerykańcem
Jeszcze listwa na drzwi m3, ori zderzak na tył m3, motor i koło. Będą wtedy orzeszkiMoloch pisze:Reszta Cud miód i orzeszki
Ja od początku chciałem sedana i od początku mówiłem, że można zrobić dobrze sadana, ale mi jeszcze troche brakuje. Przede wszystkim koła, ale to na nowy sezon. Przez zime postaram się poskładać parę brakujących elementów, listwy szerokie i może ori m3 zderzak wpadnie przed sezonem. Zobaczymy. Koło będzie na bank w przyszłym roku.krzyq pisze:Wtedy dojdą jeszcze malinkiwbs pisze:
Jeszcze listwa na drzwi m3, ori zderzak na tył m3, motor i koło. Będą wtedy orzeszki
Jak ogarne po zimie auto trzeba sesje zrobić sedanów - i niech patrzą jak powinny wygladac
Hehehehe... dzięki Adik, może dziś wpadnę na IKEA na hotdoga na 10 minut__AdiK__ pisze:Paweł szaaacun!!!!!!!!!!!! Musza to kiedyś na własne oczy zobaczyć Napisz na pw ile za obszywanie dałeś Pozdro Mistrzu
A dzięki, dzięki. Cieszę się, że się podobawbs, ładnie, środeczek jest piękny i ładnie jej z nowymi zderzakami