Spoty Śląsk - Zagłębie.
ja sie pojawie jak wroce z urlopiku a co do środy to mi tak chodzi po glowie czy by ich na czas zimy nie zawiesić a ponowić na wiosne a zostaniemy tym czasem ze spotami w soboty o 17ej na pogorii ewentualnie Mc Donald w DG bo coraz zimniej sie robi a w MC to chociaz jaka kawe czy hermate mozna strzelic
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
- Ksawer
- Maniak forumowy
pogoda jeszcze chyba nie taka zła,mrozu ani śniegu też jeszcze nie było...chociaż opady deszczu są bardziej nieprzyjemne!!!zima jak zima...też ma swój urok...cieplejsze ciuszki i ciepła herbatka no i zapraszamy na spoty pozdrawiam wszystkich i do soboty...BMWprzemcioDG pisze:dzieki za spota!!!oooooostra frekfencja i duzo obiecywania(troche zimna i wszyscy miekna) pozdrowienia dla pseudo fanow marki
Susek,
witam mam pytanie Mógłbys podac adres na Ike Wpadłbym Pogadac
Gdyby Bóg Kochał Przód Naped To....
To Chodzilibysmy na Rekach
Moje Bmw Kliknij Zobacz Oceń
/viewtopic.php?t=14028
/viewtopic.php?t=14028
Rev3n pisze:Susek,
błagam co to za pytanie....jest jeszcze opcja szukaj i jest temt o spotach na sporcie trzeba tylko popatrzec a poza tym IKEA w Katowicach jest tylko jedna bardzo widoczna....ręce opadaja
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
Alex'a,
Dzięki za Bezcenna Rade ... Ale Słowo Wytłumaczenia
Mój Młodszy Brat Dopadł kompa :]
Jest Strasznym miłośnikiem Bmw I chce tam Jechać z Nim Ma 10 lat i napisał posta
Przepraszam Za niego I Jego Pytanie ....
Pozdrawiam Rev
Dzięki za Bezcenna Rade ... Ale Słowo Wytłumaczenia
Mój Młodszy Brat Dopadł kompa :]
Jest Strasznym miłośnikiem Bmw I chce tam Jechać z Nim Ma 10 lat i napisał posta
Przepraszam Za niego I Jego Pytanie ....
Pozdrawiam Rev
Gdyby Bóg Kochał Przód Naped To....
/viewtopic.php?t=14028
/viewtopic.php?t=14028