ja sie pojawie jak wroce z urlopiku a co do środy to mi tak chodzi po glowie czy by ich na czas zimy nie zawiesić a ponowić na wiosne a zostaniemy tym czasem ze spotami w soboty o 17ej na pogorii ewentualnie Mc Donald w DG bo coraz zimniej sie robi a w MC to chociaz jaka kawe czy hermate mozna strzelic
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
BMWprzemcioDG pisze:dzieki za spota!!!oooooostra frekfencja i duzo obiecywania(troche zimna i wszyscy miekna) pozdrowienia dla pseudo fanow marki
pogoda jeszcze chyba nie taka zła,mrozu ani śniegu też jeszcze nie było...chociaż opady deszczu są bardziej nieprzyjemne!!!zima jak zima...też ma swój urok...cieplejsze ciuszki i ciepła herbatka no i zapraszamy na spoty pozdrawiam wszystkich i do soboty...
tak tylko że właśnie w soboty o 17;30 mam zbióke na mecze w czeladzi a co drugą mamy wyjazd ( III liga BasketBall oczywiście chętnych zapraszam do czeladzi 19.11 o 18:30 się zaczyna ) a w środy trening ;/
Rev3n pisze:Susek,
witam mam pytanie Mógłbys podac adres na Ike Wpadłbym Pogadac
błagam co to za pytanie....jest jeszcze opcja szukaj i jest temt o spotach na sporcie trzeba tylko popatrzec a poza tym IKEA w Katowicach jest tylko jedna bardzo widoczna....ręce opadaja
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
Alex'a,
Dzięki za Bezcenna Rade ... Ale Słowo Wytłumaczenia
Mój Młodszy Brat Dopadł kompa :]
Jest Strasznym miłośnikiem Bmw I chce tam Jechać z Nim Ma 10 lat i napisał posta
Przepraszam Za niego I Jego Pytanie ....
Pozdrawiam Rev
Gdyby Bóg Kochał Przód Naped To....
To Chodzilibysmy na Rekach
Moje Bmw Kliknij Zobacz Oceń /viewtopic.php?t=14028