[E36] Compot by Gabrielo
[E36] 318TDS by gabrielo
Ale zjechaliście po niej Ale ważne,że mi się podobo Dla mnie,mimo tych lamp,nie stracila na wartości:) Ale dziękuję za opinie!!
-
- Zaawansowany forumowicz
Moloch pisze:osz chryste panie coś ty z tymi światłami przednimi zrobił...
MiszelBema nie mówmy tu o gustach tylko o wadzeniu chinszczyzny do BMW to już pod paragraf podchodzi
krzyq pisze:
ok jak tobie sie podoba, ale ogolnie made in china to nie do tej marki
Majk pisze:Te lampy są okropne. jak można było tego chinola wsadzić. Dla mnie całkowity niewypał. Ale skoro tobie się podoba
Honik pisze:
raczej nie bardzo ....
sorry, ale x2
Bardzo popsułeś fajnego compa, ale mam nadzieję, że masz stare lampy.
Re: 318TDS by gabrielo
jeśli masz takie podejście do modów to biedne te autko nie lepiej już było w jakiegoś civica zainwestować?gabrielo11 pisze:Ale zjechaliście po niej Ale ważne,że mi się podobo Dla mnie,mimo tych lamp,nie stracila na wartości:) Ale dziękuję za opinie!!
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Ehh... liczyłem że pójdzie to w dobrym kierunku
Dla mnie to już jest całkiem lipa
P.S. Nawet jakby takie coś do civica wsadził to by znów hondziarze go pojechali
Dla mnie to już jest całkiem lipa
P.S. Nawet jakby takie coś do civica wsadził to by znów hondziarze go pojechali
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
[E36] 318TDS by gabrielo
Jak znajda jakieś ori bosha to może kiedyś założa, bo teraz mam ZKW i mi się nie widzą!! To jest jeszcze wszystko do zaopatrzenia A tak w ogóle, to i tak w przyszłym roku na wiosnę pójdzie pod młotek(do sprzedania)więc może jakiś mlody napalony pójdzie na te lampy i przy okazji kupi też samochodzik Ja już potrzebuję coś większego,może jakąś E46 czy cuś,ale to już inny temat pozdrawiam!!
Oj panowie, nie znacie litości w tych swoich postach jak ja miałem te lampiony u siebie to tak nie pojechaliście mi w temacie Może dlatego że to nie był mod tylko z braku kasy kupiłem tzw. chinole żeby osadzić coś po stłuczce, teraz lampy ma gabrielo11 i ważne że jemu się podoba. Z drugiej strony cieszę się że już ich nie mam, bo teraz coś przymodze. Sory za OffTopa. Pozdro.
Jak kupi aluminiowe rygle, gałkę i zderzaki z allegro tez tak powiesz?... Na tym forum nie jedziemy ludzi tylko prubujemy nawrócić zagubione duszyczki które zabłądziły na kartach "allegro-tuning (e36)" na właściwą stronę Ale luz to jest do odratowaniamyniu82 pisze:teraz lampy ma gabrielo11 i ważne że jemu się podoba.