wbs tak 16 no jeszcze niewiem co zrobie i jak to bedzie wyglądało brak koncepcji (takie dostałem do autka) no to działko napewno wywale i zderzak w najbliższym czasie też bedzie germańsko-czerwony
Spoko, że wydech wypada i zderzak się zaczerwieni
Felgę całą na czarno. Ewentualnie czarny rotor i lustro rant. Nerka czarna też w czerwonej budzie być musi.
niewiem niewiem koncepcji jak mówie niemam moze je przygotuje pod malowanko i opyle a jakieś inne kupie ...hm...czas pokaże musze najpierw widziec jak bedą wygladały na mojej buni i się okaże co dalej
Musi na rusi... Jak czytam te Twoje wymądrzanie się przy każdym aucie to śmiać mi się chce, jakbyś wszystkie rozumy pozjadał...
Każdy może napisać to, co chce chyba, nie? Wg mnie czarna nerka będzie pasowała, to tak też piszę. Tyle tych aut widziałem, że trochę wiem co i z czego zrobić.
kristoffson, felgi są dobre tylko trzeba będzie o jakiś zawias się postarać. Działaj dalej
mi przy kazdym aucie jakos bardziej leży srebrna nerka , z daleka kazdy widzi ten pieprzony polysk chromu , a dziabdzianie sprejami na czarno zle mi sie kojarzy , bez wzgledu na to czy to shadow linie czy Sraj Lajn , dlatego tlumaczenie sie ze czarna nerka pasuje do czerwonego to jak doprawiać doprawioną zupe.
A poza samym podobaniem to wyjdzie troche taki mix, nie uważasz? Tak niekonsekwentnie na tym przodzie będzie
Taka moja sugestia, ale zrobisz jak uważasz