Kupisz lepszą BMW (BMW mam nadzieje),
Ta chodziła jak traktor i jak zobaczyłem ją z bliska to naprawde kupa roboty a po tym dzwonie to już nie mówię
Dobrze że nikomu nic się nie stało
No będąc szczery to mam już na oku bardzo ładne i zadbane 328 E36 Coupe z pełnym wyposażeniem W kolorze który zawsze chciałem mieć, brakuje jej tylko M paka przód tył
Moja sprzedaje na częsci zainteresowani pisać
zastanow sie troche nad anglikiem , ceny wachaja sie w granicach 1.500F , czyli 7.500zl , laweta do polski 1.500zl , przekladka ok 2.500 juz masz 11.500 , jezeli myslisz ze w angli sa zadbane auta , to tak , są ale za 1.500f nie kupisz zadbanej e36 2.8 w coupe , wiem bo oglądałem jak mieszkałem w angli
Turbo pisze:wiesz znalesc dobre 328 to raz a miec bogate wyposarzenie to dwa
X2 Wiem po sobie... sprowadziłem swoją Bemkę od germanów z średnim wyposażeniem, bez m-dodatków, bez wypasionych alusów, bez zimówek, bez radia z pordzewiałą maską (1słowem serią) ale czystą nie bita w 100% ! za taką cenę jaka mnie wyszła ta moja bmw to tutaj bym miał tak samo 328 z m-pakietem (kompletnym) z dobrą felgą gwintem i lepszym wyposarzeniem o ponad 3tyś tańszą... ale z nie wiadomo jaką historią i kto wie czego wartą e36 !!! Swoją mam ponad pół roku i z autem nic się nie działo jak do tej pory !