Spoty Śląsk - Zagłębie.
podpisuje sie wszytskimi rekami jakie mam bo az dwie pod tym pomysłem inaczej prosze mi przywiesc kocyk i mnie nim owinacccc i herbatke w termosikuMastersisko pisze:Miało mnie dziś nie być bo miałem do 20 w pracy siedzieć ale jednak jutro posiedze więc dziś was zaszczycę mą boską osobą. Fajnie by było wejść do jakiego lokalu i się poocierać np sportowy tak chyba sporo miejsca
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
- TORNADO
- Zaawansowany forumowicz
zmarzlaki!!!!!!!!!!!!!!!!ubrac sie cieplej i jest okAlex'a pisze:podpisuje sie wszytskimi rekami jakie mam bo az dwie pod tym pomysłem inaczej prosze mi przywiesc kocyk i mnie nim owinacccc i herbatke w termosikuMastersisko pisze:Miało mnie dziś nie być bo miałem do 20 w pracy siedzieć ale jednak jutro posiedze więc dziś was zaszczycę mą boską osobą. Fajnie by było wejść do jakiego lokalu i się poocierać np sportowy tak chyba sporo miejsca
a kolezance Alexie proponuje znalezc chlopa bo juz jej marudzenie robi sie meczace!!!! ps.w gorach tez bys siedziala caly czas w barze???? wrrrrrrrrrr
pocałuj mnie w 4 litery bede marudzic jak bede chciala!TORNADO pisze:zmarzlaki!!!!!!!!!!!!!!!!ubrac sie cieplej i jest okAlex'a pisze:podpisuje sie wszytskimi rekami jakie mam bo az dwie pod tym pomysłem inaczej prosze mi przywiesc kocyk i mnie nim owinacccc i herbatke w termosikuMastersisko pisze:Miało mnie dziś nie być bo miałem do 20 w pracy siedzieć ale jednak jutro posiedze więc dziś was zaszczycę mą boską osobą. Fajnie by było wejść do jakiego lokalu i się poocierać np sportowy tak chyba sporo miejsca
a kolezance Alexie proponuje znalezc chlopa bo juz jej marudzenie robi sie meczace!!!! ps.w gorach tez bys siedziala caly czas w barze???? wrrrrrrrrrr
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
- Masters
Kamcio musisz wydech wymienić . Policja przyjechała i powiedzieli że jakiś wariat passatem zabardzo pierdział i dostali wezwanie przez co wzieli na rewizje osobistą biednego przema. Dadek troche przykozaczył i wmawiał Policji że jest murzynem jednak oświetlenie działa poprawnie i widać że to po prostu nie umyta paszcza. A nie jakieś murzyńskie nasienie którego morzna pozazdrościć Krzewikowi czy tam pomarańczowemu pantofelkowi Raz se kurde kleplem w tylek Karoline za co kilka razy dostałem od niej i od przema w twarz przy okaji Werka też chyba źle odebrała mą szarmacką pordrywkę ku Karolinie i też dostałem od niej potwarzy chyba że po prostu była zazdrosna (chyba tak bo co do niej podszedłem to tyłkiem się wypinała ).
P.S zajebista frekwencja zapraszamy wszystkich następnym razem pobijmy rekord. Policja już nas zna wiedzą że nas nie przegadają a gdyby próbowali to Dadek od dzisiaj ćwiczy cięte riposty.
P.S2 Lubię policję nie lubię głupiego zachowania ... dzisiejsza wizyta była bardzo zabawna no i dało się porozmawiać za co należy się panom szacuneczek i niema co się spinać o to jak zagadali po prostu mieli obciachowy wuzek też bym się boczył
P.S zajebista frekwencja zapraszamy wszystkich następnym razem pobijmy rekord. Policja już nas zna wiedzą że nas nie przegadają a gdyby próbowali to Dadek od dzisiaj ćwiczy cięte riposty.
P.S2 Lubię policję nie lubię głupiego zachowania ... dzisiejsza wizyta była bardzo zabawna no i dało się porozmawiać za co należy się panom szacuneczek i niema co się spinać o to jak zagadali po prostu mieli obciachowy wuzek też bym się boczył
Mogę komuś wynająć lokal na Mydlicach jak co to tel 506659889. Parter 37metrow
- Dadeck
a ja lubie chevrolety...Mastersisko pisze: P.S2 Lubię policję nie lubię głupiego zachowania ... dzisiejsza wizyta była bardzo zabawna no i dało się porozmawiać za co należy się panom szacuneczek i niema co się spinać o to jak zagadali po prostu mieli obciachowy wuzek też bym się boczył
dobra dobra Pablo, po prostu jesteś czarny i przysparzasz nam tylko problemów czekoladko.
Patrol Pogoryjny
Ostatnio zmieniony 2012-01-14, 22:45 przez Dadeck, łącznie zmieniany 2 razy.
- TORNADO
siemka ludziska dzieki za zajefajnego spota frekwencja niesamowita(i nikomu temp i snieg nie przeszkadzaly do zarabistej zabawy jak co po niektorym osobom ) i bitwa na sniezki-niezapomniana oby tak dalej to braknie nam parkingu
ps.a kolezanka sama niech sie pocaluje w 4 litery bo nie bede calowal obcych kobiet a po drugie nie zasluzylas na przyjemnosci
ps2 kura co za podryw??? wyrwac ci piorka?
pozdrowionka i jeszcze raz dzieki za mega spota
ps.a kolezanka sama niech sie pocaluje w 4 litery bo nie bede calowal obcych kobiet a po drugie nie zasluzylas na przyjemnosci
ps2 kura co za podryw??? wyrwac ci piorka?
pozdrowionka i jeszcze raz dzieki za mega spota