[E36] Black Coupe by Fatum
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Ładnie ogarnąłeś auto. Simering wymieniłeś bez ściągania obudowy? Koło pasowe jest na klin?
Też mnie to czeka tylko czekam na wiosne bo pizga i palce drętwieją
Też mnie to czeka tylko czekam na wiosne bo pizga i palce drętwieją
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
Gabrielo 2 wieczory i autko złożone niby pierdoły ,ale zawsze jakiś problem Zlozone juz stoi biedne na dworze brudne z tej soli , a ciezko go umyc ,bo zaraz drzwi marzna ahhh.
Maniek simeringi robił mi AdasE36
Maniek simeringi robił mi AdasE36
jak bedzie sie impregnowac co 3 miesiace to ponoc dlugo , bo jest to zestaw na wodzie , a nie na rozpuszczalniku który puszcza po 1 tygodniu i wysusza skóre jak renoskór za 6 zł i jest potem gorszy stan niż był . Ja na dodatek co tydzien teraz bede smarował jakimis kremami nivea , wazelina jeszcze nikomu nie zaszkodziła , a nawet czesto pomaga jak jest ciezkozajebiście to ogarniasz Fatum skórka wyszła przednio ciekawe jak dłguo sie utrzymie taki efekt
Napisz na gg 5063089 to Ci lizne troche jak to sie ogarnia No ja sie ciesze jak cos modze ,bo wyrzucam wszystko z garazu u mojej , a moj stoi 2-3 dni Bo sie nie da jezdzic ,bo jest rozebrany ( co z tego ze tylko skóra schnie ,albo półki niema )
Najwazniejsze to checi i wstawanie rano na 6:30 jak sie idzie spac o 2
Najwazniejsze to checi i wstawanie rano na 6:30 jak sie idzie spac o 2
I taki prezent ostatnio sie znalazł w garażu na walentynki . Więcej jak wypoleruje ranty drucianą szczotką i rotory pomaluje na koperkowy róż :wytrysk: Tak, tak dobrze przeczytałeś ....
Na reszte przyjdzie czas jak rotory bedą różowe, a juz sa przygotowane do podkładu .
Rotory zmatowane przygotowane na podkład
Wciąż się zastanawiam jaka baza ,bo dali mi w MotoCentrum dwie próbki , bo klar juz mam . Dylemat mam musze sie z tym przespać ,albo pomóżcie sami . W końcu jeśli podłokietnik w kolorze tapicerki jest be to czemu wiosennych barw nie można dać ,a co ?
51 z lewej i 54 z prawej .
Na reszte przyjdzie czas jak rotory bedą różowe, a juz sa przygotowane do podkładu .
Rotory zmatowane przygotowane na podkład
Wciąż się zastanawiam jaka baza ,bo dali mi w MotoCentrum dwie próbki , bo klar juz mam . Dylemat mam musze sie z tym przespać ,albo pomóżcie sami . W końcu jeśli podłokietnik w kolorze tapicerki jest be to czemu wiosennych barw nie można dać ,a co ?
51 z lewej i 54 z prawej .