popieram, tym bardziej ze smieszne ceny za klimatroniki sa a latem sobie bedziesz chwalil!!Honik pisze:Czemu przy takim nakladzie roboty nie wstawicie sobie klimy odrazu?
[E36] 318is Coupe by Didik
Narazie niech zostanie już tak jak jest
Mój bład zamiast myśleć o OBC moglem wsadzić klime
Ale nie bedzie narazie ani tego ani tego
Jak bede robić swapa to wszystko wyladuje na swoim miejscu, bo to że te auto ze mną zostanie na długo to jest raczej pewne
Fatum Ty już ludzi nie poznajesz ?
Za każdy kabelek jestem odpowiedzialny ja wiec daje gwarancje na wszystko.
Na dziś to koniec;)
Srodek poskładany musze tylko zrobić kable z radia ktoś je poskrecał i nawet nie zaizolował wsadzić tylnią kanape, od jutra skupiam się na silniku
Mój bład zamiast myśleć o OBC moglem wsadzić klime
Ale nie bedzie narazie ani tego ani tego
Jak bede robić swapa to wszystko wyladuje na swoim miejscu, bo to że te auto ze mną zostanie na długo to jest raczej pewne
Fatum Ty już ludzi nie poznajesz ?
Za każdy kabelek jestem odpowiedzialny ja wiec daje gwarancje na wszystko.
Na dziś to koniec;)
Srodek poskładany musze tylko zrobić kable z radia ktoś je poskrecał i nawet nie zaizolował wsadzić tylnią kanape, od jutra skupiam się na silniku
[url=http://-lines.ru/][img]http://-lines.ru/rez/ab213120.gif[/img][/url]
Zestaw wahaczy BMW E39 + gałki kierownicze
Master Sport 420zł
Zestaw wahaczy BMW E46 + tuleje + gałki kierownicze
Master Sport 550zł
Master Sport 420zł
Master Sport 550zł
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Odpowiedź na klime jest prosta... kto wsadzał klime to wie - jak to jest potem to wszystko uszczelnić, napełnić - koszta idą naprawdę w góre - a pozatym mniej do zepsucia
Jak klima jest w wyposażeniu to spoko - ale jak się wsadza samemu - zawsze coś wyskoczy
Ale z drugiej strony, jak się dojdzie z nią do ładu to jest przyjemnie
Didik, będziesz wszystko czyścił na cycuś np. komore zanim wpadnie silnik puki wszędzie łatwy dostęp czy na samym końcu?
Jak klima jest w wyposażeniu to spoko - ale jak się wsadza samemu - zawsze coś wyskoczy
Ale z drugiej strony, jak się dojdzie z nią do ładu to jest przyjemnie
Didik, będziesz wszystko czyścił na cycuś np. komore zanim wpadnie silnik puki wszędzie łatwy dostęp czy na samym końcu?
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
No Maniek masz w 100% racje pomyśle o klimie w przyszłości.
Tak wszystko bedzie ładnie wyczyszczone a tak gdzie trzeba pomalowane
Jednak powiem Wam że BMW to BMW byłem ostatnio chory i robić przy aucie nie było jak
ale ostatnio rozebrałem mój silnik i faktycznie BMW robi te silniki idealnie...
Po sciągnięciu głowicy sam nie umiałem w to uwierzyć, odrazu padło stwierdzenie że silnik z tego roku w takim stanie musi być po szlifie bo jest to niemożliwe aby blok był w tak dobrym stanie
Faktycznie wyglądało to jakby szlif był zrobiony jakieś 50tyś temu, szlif stwierdził kolega jednak nie dawało mi to spokoju ponieważ tłoki lekko latały (pierścienie do wymiany)
Po wyczyszczeniu tłoków z nagaru (za nagar mogę podziekować LPG) odczytałem rozmiar tłoków, po sprawdzeniu okazało sie że to nominały.
Rozebrałem dużo silników z róznych aut Peugeoty Ople Fiaty rożne roczniki 2002 1996 itp
jednak silnik BMW z 92 roku wygląda przy nich jakby był o 5 lat młodszy
Pozostało wymienić piercienie, uszczelki uszczelniacze na zaworach, dotrzeć zawory i odjazd Silnik ma przed sobą drugą młodość.
Dobrze że gaz był stosunkowo młody bo założony w 2008 roku i nie zrobił wielkiego spustoszenia
i tutaj taka moja mała koncepcja na E36
Z tym że na felach albo Motosporty 17 słoneczka
Albo dla mnie najładniejsze Rondelle 0058
Odnośnie moich planów, co poniektórzy nie wierzyli i twierdzili że skończy sie na feldze i zderzakach.
Szeroka listwa została już spakowana i wysłana do mnie
Tak wszystko bedzie ładnie wyczyszczone a tak gdzie trzeba pomalowane
Jednak powiem Wam że BMW to BMW byłem ostatnio chory i robić przy aucie nie było jak
ale ostatnio rozebrałem mój silnik i faktycznie BMW robi te silniki idealnie...
Po sciągnięciu głowicy sam nie umiałem w to uwierzyć, odrazu padło stwierdzenie że silnik z tego roku w takim stanie musi być po szlifie bo jest to niemożliwe aby blok był w tak dobrym stanie
Faktycznie wyglądało to jakby szlif był zrobiony jakieś 50tyś temu, szlif stwierdził kolega jednak nie dawało mi to spokoju ponieważ tłoki lekko latały (pierścienie do wymiany)
Po wyczyszczeniu tłoków z nagaru (za nagar mogę podziekować LPG) odczytałem rozmiar tłoków, po sprawdzeniu okazało sie że to nominały.
Rozebrałem dużo silników z róznych aut Peugeoty Ople Fiaty rożne roczniki 2002 1996 itp
jednak silnik BMW z 92 roku wygląda przy nich jakby był o 5 lat młodszy
Pozostało wymienić piercienie, uszczelki uszczelniacze na zaworach, dotrzeć zawory i odjazd Silnik ma przed sobą drugą młodość.
Dobrze że gaz był stosunkowo młody bo założony w 2008 roku i nie zrobił wielkiego spustoszenia
i tutaj taka moja mała koncepcja na E36
Z tym że na felach albo Motosporty 17 słoneczka
Albo dla mnie najładniejsze Rondelle 0058
Odnośnie moich planów, co poniektórzy nie wierzyli i twierdzili że skończy sie na feldze i zderzakach.
Szeroka listwa została już spakowana i wysłana do mnie
Czas o sobie przypomnieć
Po sprzedaniu 318is za dosyć sporo znów rusza Silber projekt z tym że plany się zmieniły mianowicie wziołem sobie do serca rady każdego z Forumowiczów no i ruszamy:
Po wyremontowaniu M42B18 zanim włóżyłem go do auta pojawiła sie okazja nabycia M52B28 więc grzech było nie wziąść
Czekam na paczkę z M pakietami Pełnym OBC i Climatronikiem
Fotorelacja jutro, obiecuję że na Mani auta nikt nie pozna
Po sprzedaniu 318is za dosyć sporo znów rusza Silber projekt z tym że plany się zmieniły mianowicie wziołem sobie do serca rady każdego z Forumowiczów no i ruszamy:
Po wyremontowaniu M42B18 zanim włóżyłem go do auta pojawiła sie okazja nabycia M52B28 więc grzech było nie wziąść
Czekam na paczkę z M pakietami Pełnym OBC i Climatronikiem
Fotorelacja jutro, obiecuję że na Mani auta nikt nie pozna
[url=http://-lines.ru/][img]http://-lines.ru/rez/ab213120.gif[/img][/url]
Master Sport 420zł
Master Sport 550zł
Master Sport 420zł
Master Sport 550zł