[E36] 318IS Coupe By Moloch
Ehhh ...
To jest jakas masakra poprostu ;/
Ja nie umiem tego opisac slowami, bo nie chce dostac bana. Ale strasznie "denerwuje" mnie wlasnie taka bezsilnosc ... dbasz o cos, wkladasz serce, pieniadze i w sekunde przez glupia ***** ktora nie mysli tracisz tak wiele ;/
I komu oni daja prawo jazdy?!
Napisalem ci juz na SB, zebys poszedl do lekarza po zaswiadczenie ze cie szyja boli po wypadku itp. Dadza ci moze nawet kołnierz ktory i tak sciagniesz zaraz po wyjsciu, ale kase wyciagniesz od niej! Niech placi za swoja glupote !!
Nie wiem czy rzeczoznawca nie przyczepi sie do letnich opon, bo widze ze warunki byly srednie.
Tak ja wiem, ze 100% babki winy itp, ale mam doczyniena z roznymi firmami ubezpieczeniowymi i wiem jakie przekrety robia, byle by nie wyplacac hajsu.
Uwazaj na to
To jest jakas masakra poprostu ;/
Ja nie umiem tego opisac slowami, bo nie chce dostac bana. Ale strasznie "denerwuje" mnie wlasnie taka bezsilnosc ... dbasz o cos, wkladasz serce, pieniadze i w sekunde przez glupia ***** ktora nie mysli tracisz tak wiele ;/
I komu oni daja prawo jazdy?!
Napisalem ci juz na SB, zebys poszedl do lekarza po zaswiadczenie ze cie szyja boli po wypadku itp. Dadza ci moze nawet kołnierz ktory i tak sciagniesz zaraz po wyjsciu, ale kase wyciagniesz od niej! Niech placi za swoja glupote !!
Nie wiem czy rzeczoznawca nie przyczepi sie do letnich opon, bo widze ze warunki byly srednie.
Tak ja wiem, ze 100% babki winy itp, ale mam doczyniena z roznymi firmami ubezpieczeniowymi i wiem jakie przekrety robia, byle by nie wyplacac hajsu.
Uwazaj na to
z tego co wiem na tylnie opony sa chyba wielosezonowe
gamek2,
Ona co straci to tylko zniżki, dobrze napisane ważne że nic sie nikomu nie stało szkoda auta od Molocha tak szczerze to własnie wygląd tego auta dodawał mi sił przy skręcianiu mojej, teraz stoja obydwie w tym samym miejscu.
Ale Moloch pomysłowy jest to szybko coś wymyśli on długo bez śmigiełka nie zostanie
gamek2,
Ona co straci to tylko zniżki, dobrze napisane ważne że nic sie nikomu nie stało szkoda auta od Molocha tak szczerze to własnie wygląd tego auta dodawał mi sił przy skręcianiu mojej, teraz stoja obydwie w tym samym miejscu.
Ale Moloch pomysłowy jest to szybko coś wymyśli on długo bez śmigiełka nie zostanie
gamek2, kazdy tutaj w tym temacie ma swoje zdanie Nie chce sie o to klocic
Moze racja, nie powinno sie tak podchodzic do tego, przyznaje. Troche czlowieczenstwa sie przyda Wybaczcie.
Ale jezeli serio cie szyja boli i udezyles w ta szybe, to serio idz do lekarza, nie ma smiechu.
Tylko mnie ..uj strzela jak widze takie wlasnie bezmyslne sytuacje! Sam mialem przycierke przez glupote prowadzacej ;/
Mam tylko nadzieje wlasnie, ze wszystko sie szybko zakonczy i bez problemowo!
Moze racja, nie powinno sie tak podchodzic do tego, przyznaje. Troche czlowieczenstwa sie przyda Wybaczcie.
Ale jezeli serio cie szyja boli i udezyles w ta szybe, to serio idz do lekarza, nie ma smiechu.
Tylko mnie ..uj strzela jak widze takie wlasnie bezmyslne sytuacje! Sam mialem przycierke przez glupote prowadzacej ;/
Mam tylko nadzieje wlasnie, ze wszystko sie szybko zakonczy i bez problemowo!
Honik, tu sie z toba zgodze tez by mnie szlak trafil ale niema co sie na kobiecie wyzywac tez mialem kiedys przypadek ze baba do mnie wjechala i mialem wtedy pieknie odpicowanego golfa 2 ale pierwsze co to zapytalem sie kobiety czy nic sie jej nie stalo i prubowalem ja uspokoic ze to tylko auta wyklepie sie itd. nie powiem w srodku siebie myslalem ze ja zabije ale tak jak napisales troche czlowieczenstwa musi byc tym bardziej w takiej sytuacji no chyba ze kobita ktora spowodowala wypadek by sie do mnie rzucala no to wtedy mozna taka dojechac
P.S jak rozwaliles glowa szybe to raczej nie miales zapietych pasow
P.S jak rozwaliles glowa szybe to raczej nie miales zapietych pasow
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Przechodziłem identyczny przypadek jak miałem Hondę - rozbita w identyczny sposób - szkoda całkowita, na PW wyślę Ci namiar na firmę Crambox - pozwolą od ubezpieczalni odzyskać maksymalne ubezpieczenie jakie się da
Co do opon zimowym w polsce nie ma czegoś takiego że jak masz opony zimowe to Ci nie wypłącą!
Liczy się stan bierznika czyli jego odpowiednia wysokość ujęta w przepisach
Polska to nie austria
Don't worry, wszyscy cali a bawarka też będzie
Co do opon zimowym w polsce nie ma czegoś takiego że jak masz opony zimowe to Ci nie wypłącą!
Liczy się stan bierznika czyli jego odpowiednia wysokość ujęta w przepisach
Polska to nie austria
Don't worry, wszyscy cali a bawarka też będzie
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734