[E34] Gleba, czyli jak i o ile obniżyć bunie.
łukasz735, tylko ze on chce bardziej obnizyc w tym momencie niz zawiaz z 540.
Po 2. masz 16 cali Wiec watpie by to bylo 10 cali szerokosci, to nie dziwie sie ze ci nie obciera.
LuQ, pakuj te springi, jak masz za jakas fajna kase
Amorki dadza sobie rade z tym jak sa jeszcze w dobrym stanie
Widze ze boisz sie tego obnizenia, ale jak chcesz zeby auto lepiej wygladalo i nie gibalo sie tak na boki to obnizaj
Cos za cos.
Przy tym obnizeniu nie powinienes miec problemu z "policjantami" na osiedlach itp wiec spoko, racze wszedzie wjedziesz. Nie masz o co sie bac!
To nadal nie bd gleboszurak
Po 2. masz 16 cali Wiec watpie by to bylo 10 cali szerokosci, to nie dziwie sie ze ci nie obciera.
LuQ, pakuj te springi, jak masz za jakas fajna kase
Amorki dadza sobie rade z tym jak sa jeszcze w dobrym stanie
Widze ze boisz sie tego obnizenia, ale jak chcesz zeby auto lepiej wygladalo i nie gibalo sie tak na boki to obnizaj
Cos za cos.
Przy tym obnizeniu nie powinienes miec problemu z "policjantami" na osiedlach itp wiec spoko, racze wszedzie wjedziesz. Nie masz o co sie bac!
To nadal nie bd gleboszurak
- PiotrekE34
- Małopiszący
- LuQ
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Dokładnie tak jak mówisz Pierwszy obniżam auto, a że chucham i dmucham na nie jak mogę to wolałem być ostrożny z tym i najpierw się porządnie doinformować w temacieHonik pisze:Widze ze boisz sie tego obnizenia, ale jak chcesz zeby auto lepiej wygladalo i nie gibalo sie tak na boki to obnizaj
Dzięki Waszym odpowiedziom nie mam już cienia wątpliwości i zmartwienia na dniach zamawiam te sprężyny -50/-20 mm i zaraz z początkiem sezonu, wkładam letnie gumy i zakładam springi
Ta-Technix są trochę droższe od MTSów, co do jakości to na MTSy złego słowa nie znalazłem przeglądając opinie.PiotrekE34 pisze:MTS'a czy TA-Technix
- TDS-ik
- Zaawansowany forumowicz
10" nie ma ale jest 9" w lato mam zakładane na te felgi opony 205/45/16 i jest za nisko koło nie wypełnia wnęki i śmiesznie to wygląda, dlatego na ten sezon mam juz 17" niestety nie mam w tym momencie aktualnych fotek auta.Honik pisze:łukasz735, tylko ze on chce bardziej obnizyc w tym momencie niz zawiaz z 540.
[