Sport i rekreacja w BTS Rybnik/Wodzisław i okolice
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Sport i rekreacja w BTS Rybnik/Wodzisław i okolice
Postanowiłem założyć taki temat do poruszania naszych czterech liter wożonych non stop w Bawarkach i zleniwiałych. Proponuję Tu wpisywać się na listy i do tego proponowane sale czy przez lato boiska na których możemy pograć w piłę czy siatę itd. Temat dotyczy oczywiście wszystkich użytkowników forum którzy są chętni i na listę na daną datę powinny zapisywać się Tylko 100 % osoby które się tam zjawią. Taką osobą np. wegrzol czy Kolebka który zawsze mówi jasno bo mieliśmy 2 takie spotkania i padła propozycja o założenie takiego właśnie tematu.
Pierwsze takie spotkanie odbędzie się jutro dnia 4.03.2012rPiłka Nożna
Sala Gimnastyczna znajdująca się:
ul. Kręta 20
44-274 Rybnik - Radziejów
Gimnazjum nr.13
Kontakt w razie pytań: 609 382 692 Łatysz
Pierwsze takie spotkanie odbędzie się jutro dnia 4.03.2012rPiłka Nożna
Sala Gimnastyczna znajdująca się:
ul. Kręta 20
44-274 Rybnik - Radziejów
Gimnazjum nr.13
Kontakt w razie pytań: 609 382 692 Łatysz
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
piła bedzie co tydzień ? mozna jakies 2-3 zł sie zlozyc i 12 osob grac 3 dryzyny po 4
ten tydzien mi odpada bo chory jestem ,ale za tydzien sie pisze na piłe
mysle ,ze ja i kaper napewno bedziemy jezdzic jak cos
robi sie cieplo to ja moge Orlika załatwic w Niedobczycach 1,30 h ale to musi byc chociaz 10 osob
ten tydzien mi odpada bo chory jestem ,ale za tydzien sie pisze na piłe
mysle ,ze ja i kaper napewno bedziemy jezdzic jak cos
robi sie cieplo to ja moge Orlika załatwic w Niedobczycach 1,30 h ale to musi byc chociaz 10 osob
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
FaTuM, tak różnie bywa bo zależy od sali bo np. na Radlinie zapłaciłem 81 zł za sale za półtorej godziny. A idzie mieć tańsze
Więc zacznijmy z listą bo może akurat coś się luda nazbiera na jutro na godz. 18.00 w G13
1.Łatysz
Więc zacznijmy z listą bo może akurat coś się luda nazbiera na jutro na godz. 18.00 w G13
1.Łatysz
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
- sky_driver
- Zaawansowany forumowicz
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
JEST USTAWIONA PIŁA NOŻNA NIE SIATA jak jest ktoś chętny to pisze a jak nie to nie piszemy nicsky_driver pisze:a może zamiast kopanego to w siate sie ustawić, ja bym pogral a nogi nie znosze
1.Łatysz
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Krzys nie przejmuj się zorganizuje też siatę bo mówiłeś że siatka jeszcze takKrzys pisze:szkoda ze mam kontuzje kolana bo normalnie mnie rozrywa zeby pograc...
1. Łatysz
2. Tomek
3. Aquarius
4. adamwsb
Piła będzie na pewno bo mam ludzi też z poza klubu w razie pytań jakbym nie odbierał choć to nie możliwe to dzwonić do Aquariusa on już tam był wegrzol tez był ale jego nie będzie jutro z nami
łatysz po 8-10 zł za poltora godziny ? smiech na sali Ja chodze w zime na takie sale gdzie placimy po 2-3 zł i jest to naprawde duza sala odnowiona np. gim. 11 w Niedobczycach. To wole Orlika . Zalatwiajcie szkoły , gimnazja , bo wielkie hale sie cenią no ja nawet na bramce stac nie moge
ale za tydzien na piłkarza sie pisze w 100%
ale za tydzien na piłkarza sie pisze w 100%
tak jak nas jest 12 to po 2 zł jak mniej to po 3 zł .
zima sie skończyła teraz gramy na betonie albo na orliku . Tak ,bo zawsze sa jakies znajomosci u dyrektora itp, ale wiem ze inne grupy placa po 3-4 zł tak wiec jednak mozna cos znaleść do tego prysznic itp. jest to sala obok osiedla i jest jedna z piekniejszych w regionie ale po prostu szkolna Tomek , a nie po prostu miejska czy tez dom sportu jakis która niestety bedzie kasować.
a ze lecisz zaraz na Radlin na najdroższa hale w regionie to 80 zł nie dziwi .
wiem ,ze na tej w Boguszowicach nowej kosztuje 2 godziny 60 zł jakos tak ,bo kumpel z roboty mówił ,ale dobrze nie zapamiętałem .
Panowie slonce swieci na tylki, a wy sali szukacie w zime sie gra na sali teraz orliki panuja u mnie jest siatkowka , koszykowka nozna . Na Zamyslowie tez jest Orlik mozna i tam sie ustawic na spota tylko rezerwacje tydzien przed.
zima sie skończyła teraz gramy na betonie albo na orliku . Tak ,bo zawsze sa jakies znajomosci u dyrektora itp, ale wiem ze inne grupy placa po 3-4 zł tak wiec jednak mozna cos znaleść do tego prysznic itp. jest to sala obok osiedla i jest jedna z piekniejszych w regionie ale po prostu szkolna Tomek , a nie po prostu miejska czy tez dom sportu jakis która niestety bedzie kasować.
a ze lecisz zaraz na Radlin na najdroższa hale w regionie to 80 zł nie dziwi .
wiem ,ze na tej w Boguszowicach nowej kosztuje 2 godziny 60 zł jakos tak ,bo kumpel z roboty mówił ,ale dobrze nie zapamiętałem .
Panowie slonce swieci na tylki, a wy sali szukacie w zime sie gra na sali teraz orliki panuja u mnie jest siatkowka , koszykowka nozna . Na Zamyslowie tez jest Orlik mozna i tam sie ustawic na spota tylko rezerwacje tydzien przed.
Hala w Boguszowicach kosztuje 70zł ale za godzinę... Więc kolega Cię w konia robił Nie uwierzę że którakolwiek szkoła czy urząd da sobie wynając salę za 30zł gdzie oświetlenie na 2 godziny będzie tyle kosztowało... Pamiętaj że w POLSCE nikt nigdy nie da Ci nic za darmo! Szkoły nie mają kasy na swoje inwestycje a Ty chcesz żeby Ci za darmo dali salę na 2 godziny z oświetleniem i prysznicami... Obudź się
A po drugie chodzi o to by sobie pograć a nie patrzeć czy się płaci 3zł czy 8...
A po drugie chodzi o to by sobie pograć a nie patrzeć czy się płaci 3zł czy 8...