[E36] Compot by Gabrielo
No właśnie, że widocznie wychodziły. Są to ori BMW, więc musiało tak być i tak tyż chcialem, bo do m-ki jej brakuje hoho sporo . Gleba będzie, jak będą felgi, a kiedy będą, to nie wim. Ale będzieKaper pisze:hmm... wychodziły szerokie listwy bez loga ? Ładnie wyglądają- mod na +
ale brakuje tutaj gleby... zrób coś z tym
A że mi się nudziło dziś trochu, to postanowiłem jeszcze przyciemnić kierunki. Jutro, jak będzie czas, to to samo z halogenami i będzie git.
Tak przed:
A tak po:
Jak będą halogeny zrobione, to wkleję cały dziób
Raz już było przyciemnione, ale to takie jakieś już chyba zielone bylo , teraz jest czarne, a folia jeszcze wyblaknie, bo ta poprzednia też na początku była very black, ale potem trochu puściła farbe, więc one panik . Jak halogeny będą przyciemnione, to będzie cool Jeszcze musze boczne kierunki przyciemnić, ale to z folią będzie trochę ciężko Ale polak potrafi!gamek2 pisze:listwy na + ale kierunki troche za mocno przyciemniles
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Listwy ok, sylwetka czyściejsza jak usunąłeś napis
Powoli nabiera auto z wyglądu takiego ogaru względem tego co było
Ale kierunki to brzydale ;(
Zastanów się nad normalnymi dymionymi - takimi ze sklepu - które nie bedą zielone lub jak smoła - fuj
Powoli nabiera auto z wyglądu takiego ogaru względem tego co było
Ale kierunki to brzydale ;(
Zastanów się nad normalnymi dymionymi - takimi ze sklepu - które nie bedą zielone lub jak smoła - fuj
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734