oklepane 2.8 tam pakuje
[E36] David'owe zielone 3xxi
Co by nie było że się opierdziulam.
Silnik siedzi bez tajemnic: m50b25 z vanosem (żeliwny blok to żeliwny blok)
Wszystkie części eksploatacyjne silnika nowe. Uszczelki, rolki, paski, łożyska alternatora itp.
Szpera 3.15 25%
No i graty wszystkie przyszły
Tarcze przód Zimmermann + klocki
Tył ATE + klocki Ferodo
Gwint TAT bo niestety FK od 3 miechów nigdzie nie dostępny
Jak ogarnę wszystko to sobie uzbieram na KONI czy tam KW narazie jeszcze inne sprawy są.
Komplet tulejek i sworzni na całe auto (MEYLE HD oraz Lemforder) nowe łączniki stabi oraz nowiutkie drążki kierownicze FEBI.
Felgi tak jak mówiłem, Z3M przyjechały, teraz się piaskują malują itp.
Bryloczek nawet sobie zamówiłem, kluczyk nówkę też.
Z rzeczy mniej interesujących zrobiłem też konserwę całego podwozia w kolorze popielatym wyszło naprawdę przyzwoicie
Akumulator też przenoszę do tyłu, więc będzie zrobione wszystko tak jak ma być.
Trzymać kciuki bo za 2 tyg chciałbym wyjechać a nerwów do roboty już brakuje
Pozdro!
Silnik siedzi bez tajemnic: m50b25 z vanosem (żeliwny blok to żeliwny blok)
Wszystkie części eksploatacyjne silnika nowe. Uszczelki, rolki, paski, łożyska alternatora itp.
Szpera 3.15 25%
No i graty wszystkie przyszły
Tarcze przód Zimmermann + klocki
Tył ATE + klocki Ferodo
Gwint TAT bo niestety FK od 3 miechów nigdzie nie dostępny
Jak ogarnę wszystko to sobie uzbieram na KONI czy tam KW narazie jeszcze inne sprawy są.
Komplet tulejek i sworzni na całe auto (MEYLE HD oraz Lemforder) nowe łączniki stabi oraz nowiutkie drążki kierownicze FEBI.
Felgi tak jak mówiłem, Z3M przyjechały, teraz się piaskują malują itp.
Bryloczek nawet sobie zamówiłem, kluczyk nówkę też.
Z rzeczy mniej interesujących zrobiłem też konserwę całego podwozia w kolorze popielatym wyszło naprawdę przyzwoicie
Akumulator też przenoszę do tyłu, więc będzie zrobione wszystko tak jak ma być.
Trzymać kciuki bo za 2 tyg chciałbym wyjechać a nerwów do roboty już brakuje
Pozdro!
Ostatnio zmieniony 2012-04-14, 20:18 przez bujalek, łącznie zmieniany 2 razy.
No, to tak w skrócie.
Zielony potwór opuścił dziś garaż. Wszystko wporzo i ok poza faktem ze na stalówkach i gwincie full na dół bez zbieżności geometrii kibel nie jazda.
Ale parę set metrów na stację się dotoczyłem.
Do zrobienia tylko wnętrze zostało no i te pierońskie felgi potem ustawić wszystko, żeby było na cycuś
Jak ogarnę aparat to cyknę fotki z pod spodu wnęk nadkoli i ogólnie wszystkiego co zrobiłem przez te zasrane 2,5 miesiąca kiblowania w garażu z fajkami i bronkiem pod ręką.
Ogarnę też jakiś filmik jak to z wydechem buczy bo pewnie parę osób będzie ciekawych.
Poza tym mam nadzieje, że spotkamy się większym gronem w Chorzowie 10 czerwca
Pozdro !
Zielony potwór opuścił dziś garaż. Wszystko wporzo i ok poza faktem ze na stalówkach i gwincie full na dół bez zbieżności geometrii kibel nie jazda.
Ale parę set metrów na stację się dotoczyłem.
Do zrobienia tylko wnętrze zostało no i te pierońskie felgi potem ustawić wszystko, żeby było na cycuś
Jak ogarnę aparat to cyknę fotki z pod spodu wnęk nadkoli i ogólnie wszystkiego co zrobiłem przez te zasrane 2,5 miesiąca kiblowania w garażu z fajkami i bronkiem pod ręką.
Ogarnę też jakiś filmik jak to z wydechem buczy bo pewnie parę osób będzie ciekawych.
Poza tym mam nadzieje, że spotkamy się większym gronem w Chorzowie 10 czerwca
Pozdro !