[E39] e39 528i by zawias

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

Post autor: zawias »

nie jezdze malo bo paliwo drogie , tylko mam taka prace ze nie mam kiedy jezdzic , co mam Ci skana konta wyslac z dochodami ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

Post autor: BeleX »

Sławek pisze:zrób lepiej polifta albo zostaw jak było a nie jakieś chińskie ringi co pasują do e39 jak koń do świni
to przypominam ze w poliftach sa ringi...ale tam oczywiscie jest super pieknie i nagle pasuja duzo lepiej bo sa ori

juz nie mowiac o tym ze Ty pewnie powietrze do kol tez pompujesz tylko w bawarii...a polowa czesci w aucie made in china bo aso omijamy szerokim lukiem....glupie gadanie
Wujo pisze:a pozniej gadaja ze BMW jezdze wiesniaki ...
nie mierz wszystkich swoja miara

dla mnie duzo gorsze jest robienie z przed lifta - lifta na sile...wiercenie zeby zmienic tylne swiatla plus zarowka w bagazniku zeby komp nie wywalal bledow bo robimy "jak fabryka przykazala" bez zmiany LCMa

tutaj cale swiala sa oryginalne jedyne co zostalo zmienione to klosze zewnetrzne i ringi...uszczelki jak i cala lampa sa hella
...tak znowu sie czepiam...
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Co nie zmienia faktu że ringi do przedliftów nie pasują i lepiej byłoby gdyby lampa została oryginalna jak jest :) Bo przedlifty są super same w sobie!! :D
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

Tomek pisze:Co nie zmienia faktu że ringi do przedliftów nie pasują i lepiej byłoby gdyby lampa została oryginalna jak jest :) Bo przedlifty są super same w sobie!! :D

no lepiej by bylo gdybys maske zostawil w ori bo lepsza jest w lakierze... bla bla i tak w kolko mozna gadac , gdzies polowa e36 na forum jest warta tyle co komplet dobrych opon.
Tomek
Maniak forumowy

zawias pisze:
Tomek pisze:Co nie zmienia faktu że ringi do przedliftów nie pasują i lepiej byłoby gdyby lampa została oryginalna jak jest :) Bo przedlifty są super same w sobie!! :D

no lepiej by bylo gdybys maske zostawil w ori bo lepsza jest w lakierze... bla bla i tak w kolko mozna gadac , gdzies polowa e36 na forum jest warta tyle co komplet dobrych opon.
Dlatego powiedziałem już raz i powtórzę:

Auto robisz dla siebie i pod siebie i to Tobie ma się ono podobać! :) Ja mogę skrytykować/pochwalić ale to nadal pozostaje Twoje auto i możesz z nim robić co chcesz :) Ale musisz być otwartym na każdy komentarz - nawet ten negatywny... Trzeba to przyjąć po męsku i żyć dalej i modzić SWÓJ samochód jak sobie wymarzyłeś! :)
FaTuM

Post autor: FaTuM »

kufa w końcu sie cos dzieje na BTS :D zawias całe zycie krytykował , a jak mu wjechali na psychike to sie oburzył jazda jazda :D doczytam temat i sie zaangazuje :bmw:
Tomek
Maniak forumowy

FaTuM pisze:kufa w końcu sie cos dzieje na BTS :D zawias całe zycie krytykował , a jak mu wjechali na psychike to sie oburzył jazda jazda :D doczytam temat i sie zaangazuje :bmw:
Lepiej się nie angażuj bo znowu będziesz bez dostępnu 3 miesiące ;) hehe

Dobra, kończe z tym OT bo zaraz ktoś ostami posypie :P
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

Post autor: BeleX »

Tomek pisze:Lepiej się nie angażuj bo znowu będziesz bez dostępnu 3 miesiące hehe
hehe true true :)

w sumie dobrze ze jest krytyka...mozecie mowic co chcecie...ale te ringi wygladaja ladnie :) zwlaszcza na nowych kloszach :)
...tak znowu sie czepiam...
Tomek
Maniak forumowy

BeleX pisze:
Tomek pisze:Lepiej się nie angażuj bo znowu będziesz bez dostępnu 3 miesiące hehe
hehe true true :)

w sumie dobrze ze jest krytyka...mozecie mowic co chcecie...ale te ringi wygladaja ladnie :) zwlaszcza na nowych kloszach :)
No i o tym mówiłem :) Skoro zawiasowi taki klosz odpowiada to niech go sobie zostawi :) Każdy ma inny gust i jednym się to nie podoba a innym tak :) Ale po co od razu obrażać kogoś za wyrażanie swojego zdania? :570:

Czekam na fotki auta z założonymi felgami :D
Awatar użytkownika
Wujo
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Wujo »

zawias pisze:rozumiem gdyby mi to ktoś napisał na forum typu syndykat czy 5er ale nie BTS , gdzie 80% aut jezdzi w gazie i całe w serii lub zgnite.... :br: :br: :br:
BTS to nie forum tuningowe i moge se jezdzic seria lub na ujowych aluminiowych felgach które Ci sie wogole nie musza podobac ba! w gazie 2 generacji na V6 i nic Ci do tego.
Forum ma łączyc ludzi a nie rozdzielac.Narazie twoje haselka są żałosne.
Jesli Ci sie krytyka niepodoba to wez to załóz w swoim garażu za miedzą u pana mietka a nie pokazuj tutaj.
BeleX pisze:
Wujo pisze:a pozniej gadaja ze BMW jezdze wiesniaki ...
nie mierz wszystkich swoja miara
Nikogo nie mierze tylko duzo osób sie nasmiewa z tych cudów niewidów na aucie.I to nie moja opinia!!
Moje zdanie jest takie ze lepiej zadbana seria niz przekombinowany tuning.
Ostatnio zmieniony 2012-04-08, 13:08 przez Wujo, łącznie zmieniany 2 razy.
BMW - Radosc z jazdy
Awatar użytkownika
Sławek
Maniak forumowy

Post autor: Sławek »

ja ja zawias naturlich :mrgreen:

sam krytykujesz innych a jak ktoś wyrazi opinię o twoim aucie nie koniecznie pozytywną ale też nie obrażającą to od razu się naśmiewasz. Nie chce mi się w ogóle nic więcej pisać w tym temacie. Tomek napisał wszystko...

p.s. tak powietrze pompuje w Bawaria Motors, a części zamawiam bezpośrednio w fabryce BMW szlachto z wypasionych e39 :mrgreen:
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

Sławek pisze:

p.s. tak powietrze pompuje w Bawaria Motors, a części zamawiam bezpośrednio w fabryce BMW szlachto z wypasionych e39 :mrgreen:

człowiek idzie do przodu a Ty caly czas stoisz w miejscu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
KoNiK
Maniak forumowy

Post autor: KoNiK »

Ach magia świąt

Też czekam na foty alu na aucie :bmw:
LUCKY
Zaawansowany forumowicz

Post autor: LUCKY »

A mi sie ringi podobaja takie jasne te zolte wedlug mnie sa paskudne. Czekam na foty jak to wyglada na aucie.

I kazdy robi auto pod siebie nie na pokaz :)
Silnik jest Bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
krzyq
Zaawansowany forumowicz

Post autor: krzyq »

Mi tam osobiscie ringi pasuja, te " niebieskie " ladniejsze ;)

" rozumiem gdyby mi to ktoś napisał na forum typu syndykat czy 5er ale nie BTS , gdzie 80% aut jezdzi w gazie i całe w serii lub zgnite.... " Ale z tym to żes pojechal po bandzie, nie chce mi sie tego nawet komentowac :zdziwko: bo musialbym chyba napisac dla Ciebie referat, dlaczego niby te 80% ludzi stąd jeździ autami zagazowanymi lub zgnitymi.... :zdziwko:
"Keep your friends close, but keep your enemies closer."

Obrazek
Zablokowany