[E39] e39 528i by zawias
to przypominam ze w poliftach sa ringi...ale tam oczywiscie jest super pieknie i nagle pasuja duzo lepiej bo sa oriSławek pisze:zrób lepiej polifta albo zostaw jak było a nie jakieś chińskie ringi co pasują do e39 jak koń do świni
juz nie mowiac o tym ze Ty pewnie powietrze do kol tez pompujesz tylko w bawarii...a polowa czesci w aucie made in china bo aso omijamy szerokim lukiem....glupie gadanie
nie mierz wszystkich swoja miaraWujo pisze:a pozniej gadaja ze BMW jezdze wiesniaki ...
dla mnie duzo gorsze jest robienie z przed lifta - lifta na sile...wiercenie zeby zmienic tylne swiatla plus zarowka w bagazniku zeby komp nie wywalal bledow bo robimy "jak fabryka przykazala" bez zmiany LCMa
tutaj cale swiala sa oryginalne jedyne co zostalo zmienione to klosze zewnetrzne i ringi...uszczelki jak i cala lampa sa hella
...tak znowu sie czepiam...
Tomek pisze:Co nie zmienia faktu że ringi do przedliftów nie pasują i lepiej byłoby gdyby lampa została oryginalna jak jest Bo przedlifty są super same w sobie!!
no lepiej by bylo gdybys maske zostawil w ori bo lepsza jest w lakierze... bla bla i tak w kolko mozna gadac , gdzies polowa e36 na forum jest warta tyle co komplet dobrych opon.
Dlatego powiedziałem już raz i powtórzę:zawias pisze:Tomek pisze:Co nie zmienia faktu że ringi do przedliftów nie pasują i lepiej byłoby gdyby lampa została oryginalna jak jest Bo przedlifty są super same w sobie!!
no lepiej by bylo gdybys maske zostawil w ori bo lepsza jest w lakierze... bla bla i tak w kolko mozna gadac , gdzies polowa e36 na forum jest warta tyle co komplet dobrych opon.
Auto robisz dla siebie i pod siebie i to Tobie ma się ono podobać! Ja mogę skrytykować/pochwalić ale to nadal pozostaje Twoje auto i możesz z nim robić co chcesz Ale musisz być otwartym na każdy komentarz - nawet ten negatywny... Trzeba to przyjąć po męsku i żyć dalej i modzić SWÓJ samochód jak sobie wymarzyłeś!
No i o tym mówiłem Skoro zawiasowi taki klosz odpowiada to niech go sobie zostawi Każdy ma inny gust i jednym się to nie podoba a innym tak Ale po co od razu obrażać kogoś za wyrażanie swojego zdania?BeleX pisze:hehe true trueTomek pisze:Lepiej się nie angażuj bo znowu będziesz bez dostępnu 3 miesiące hehe
w sumie dobrze ze jest krytyka...mozecie mowic co chcecie...ale te ringi wygladaja ladnie zwlaszcza na nowych kloszach
Czekam na fotki auta z założonymi felgami
BTS to nie forum tuningowe i moge se jezdzic seria lub na ujowych aluminiowych felgach które Ci sie wogole nie musza podobac ba! w gazie 2 generacji na V6 i nic Ci do tego.zawias pisze:rozumiem gdyby mi to ktoś napisał na forum typu syndykat czy 5er ale nie BTS , gdzie 80% aut jezdzi w gazie i całe w serii lub zgnite....
Forum ma łączyc ludzi a nie rozdzielac.Narazie twoje haselka są żałosne.
Jesli Ci sie krytyka niepodoba to wez to załóz w swoim garażu za miedzą u pana mietka a nie pokazuj tutaj.
Nikogo nie mierze tylko duzo osób sie nasmiewa z tych cudów niewidów na aucie.I to nie moja opinia!!BeleX pisze:nie mierz wszystkich swoja miaraWujo pisze:a pozniej gadaja ze BMW jezdze wiesniaki ...
Moje zdanie jest takie ze lepiej zadbana seria niz przekombinowany tuning.
Ostatnio zmieniony 2012-04-08, 13:08 przez Wujo, łącznie zmieniany 2 razy.
BMW - Radosc z jazdy
ja ja zawias naturlich
sam krytykujesz innych a jak ktoś wyrazi opinię o twoim aucie nie koniecznie pozytywną ale też nie obrażającą to od razu się naśmiewasz. Nie chce mi się w ogóle nic więcej pisać w tym temacie. Tomek napisał wszystko...
p.s. tak powietrze pompuje w Bawaria Motors, a części zamawiam bezpośrednio w fabryce BMW szlachto z wypasionych e39
sam krytykujesz innych a jak ktoś wyrazi opinię o twoim aucie nie koniecznie pozytywną ale też nie obrażającą to od razu się naśmiewasz. Nie chce mi się w ogóle nic więcej pisać w tym temacie. Tomek napisał wszystko...
p.s. tak powietrze pompuje w Bawaria Motors, a części zamawiam bezpośrednio w fabryce BMW szlachto z wypasionych e39
Mi tam osobiscie ringi pasuja, te " niebieskie " ladniejsze
" rozumiem gdyby mi to ktoś napisał na forum typu syndykat czy 5er ale nie BTS , gdzie 80% aut jezdzi w gazie i całe w serii lub zgnite.... " Ale z tym to żes pojechal po bandzie, nie chce mi sie tego nawet komentowac bo musialbym chyba napisac dla Ciebie referat, dlaczego niby te 80% ludzi stąd jeździ autami zagazowanymi lub zgnitymi....
" rozumiem gdyby mi to ktoś napisał na forum typu syndykat czy 5er ale nie BTS , gdzie 80% aut jezdzi w gazie i całe w serii lub zgnite.... " Ale z tym to żes pojechal po bandzie, nie chce mi sie tego nawet komentowac bo musialbym chyba napisac dla Ciebie referat, dlaczego niby te 80% ludzi stąd jeździ autami zagazowanymi lub zgnitymi....
"Keep your friends close, but keep your enemies closer."