FaTuM pisze:m.in zatrzymaliście sie na głównej drodze sciagamy koło i krecimy gwintem bo przesadziliśmy dość sporo i nie dało sie jechać haha szybki pit stop na srodku drogi
Hehe... zamiast podnieść auto to my jeszcze na dół... mechanicy Kubicy mogą nam pozazdrościć tempa
a jak stwierdziliscie ze to -20? Chyba nie mierzyliscie wzgledem serii ze zeszlo 20mm w dol? -20 to ma m tech Kurcze nie moge sie przekonac do tych felg...
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Krzys, jak będziesz na spocie w sobotę to przyznasz rację, że to nie -40
BeleX pisze:te felgi na srebrne po calosci albo polerke na srodku i bedzie jeszcze ciekawiej
Nic z tymi felgami nie będę robił, mi się podobają czarne rotory i tak zostanie (jedynie ładnie poprawię rant na błysk). Jedynie istnieje możliwość zamiany na styling 32.
A z tyłu nie wyszedł lekki "pozytyw" czy tylko po zdjęciu sie tak wydaje
Co do felg to można by je dopieścić, właśnie środek srebrny na grubym ziarnie i rant w polerce lub całe w polerce byłyby miodzio bo gdzieś się gubią te koła w tej całej czerni auta, nie wyłaniają potencjału...
co do tyłu ja mam -30mm i siedzi mi dużo niżej, więc raczej będzie to -20, hmm... cięzki orzech.
ManiekCSL pisze:A z tyłu nie wyszedł lekki "pozytyw" czy tylko po zdjęciu sie tak wydaje
Na zdjęciu (świeżo po założeniu) teraz trochę opadło ale to i tak ni ma - 40
Z felą oprócz polerki rantu nic nie będę robił. Może jeszcze dojdą dekielki ale ciężko dorwać w dobrej cenie wogle jakieś
Mero a powiedz mi ile dobrze zrobionych BMW jeździ na s32 . Wiekszość to tylko z daleko sa ładne na tym S32 . z bliska to juz nawet felga nie wpada w oko
Fela robi dobre wrażenie trzymaj się swojej koncepcji (czrny rotor) tylko ten rant w dobry poler świetnie się prezentuje jedyne co mi osobiście nie pasi to te lampy z tyłu ale to nie moje auto