Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Wiecie moze co to moze sie dziac jak wrzucam 1 bieg i powoli zaczynam ruszac to gdzies tam chocby w tylnym moscie tak lekko stuknie i tylko przy ruszaniu Jak wiecie to napiszcie cos co to moze byc spoczatku myslalem ze moze hamulec reczny mi lekko trzyma albo cos takiego bo podobny glos ale to chyba nie hamulec pomocy !!!!
a mi sie dzieje tak :
Ruszam i stuka, 2 bieg stuka 3 suka itd. Ale tylko wtedy gdy dodaje gazu i przyspieszam lub jade normalnie na gazie nie przyspieszajac. Natomiast gdy jade na biegu bez gazu to nic nie stuka, tak samo na biegu jalowym. Czasem jednak nie stuka jak ruszam czy cokolwiek. Stuka sobie to tak czasami. I tez nie wiem o co kaman
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
mi tylko przy starcie leciutko stuknie ale bylem u kumpla i mowil ze to bedzie przegob przy dyfsze ale jutro jade jeszcze do kisola on moze mi cos pomoze
Ja jestem uczulony na moja bmke jak cos mi sie dzieje to odrazu staram sie usunac usterke bo boje sie ze kiedys moze mi cos jeb******* i stane na drodze
stukaja mi przeguby na polosce lewej bede misial sie zaopatrzec w nowy komplecik a najgorsze to kto mi to zrobi franz tam u ciebie zrobili by mi to bo ja chcialbym zagoscic za jakis tydzien lub 2 i oddac auto to sqrki do przy okazji moze by dalo rade cos porobic z tym ?