Cos mi stuka pomocy !! :(

Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Ficek

Cos mi stuka pomocy !! :(

Post autor: Ficek »

Wiecie moze co to moze sie dziac jak wrzucam 1 bieg i powoli zaczynam ruszac to gdzies tam chocby w tylnym moscie tak lekko stuknie :( i tylko przy ruszaniu :( Jak wiecie to napiszcie cos co to moze byc spoczatku myslalem ze moze hamulec reczny mi lekko trzyma albo cos takiego bo podobny glos ale to chyba nie hamulec pomocy !!!!
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

a mi sie dzieje tak :
Ruszam i stuka, 2 bieg stuka 3 suka itd. Ale tylko wtedy gdy dodaje gazu i przyspieszam lub jade normalnie na gazie nie przyspieszajac. Natomiast gdy jade na biegu bez gazu to nic nie stuka, tak samo na biegu jalowym. Czasem jednak nie stuka jak ruszam czy cokolwiek. Stuka sobie to tak czasami. I tez nie wiem o co kaman :?
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
adamwsb

Post autor: adamwsb »

moze cos z polosia ??
francik

Post autor: francik »

mam tak samo.. gdy chce szybciej ruszyc na 1 biegu to mi cos stuka w tyle.. tez niewiem co to mobe byc :(
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Post autor: Kuki »

mi od dzisiaj cos stuka w lewym tylnym kole jak najade na jakas nierownosc sciaglem kolo podnioslem auto i nic nie widzialem
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
Ficek

mi tylko przy starcie leciutko stuknie ale bylem u kumpla i mowil ze to bedzie przegob przy dyfsze ale jutro jade jeszcze do kisola on moze mi cos pomoze :)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

wszystkim cos stuka :P
Ficek

Ja jestem uczulony na moja bmke jak cos mi sie dzieje to odrazu staram sie usunac usterke bo boje sie ze kiedys moze mi cos jeb******* i stane na drodze :)
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

a mi nic nie stuka :D :P :P
Obrazek
bociek

Post autor: bociek »

Hehe mi tez nic nie stuka :p widac wasze samochody was nie lubia :p
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

lubia czy nie lubia, ale wazne zeby usterke usunac.
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

no to na warsztat i juz bedzie wszystko wiadome :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

no tylko ze to nie zawsze mi stuka. Ostatnio tydzien temu stukalo. Znajac zycie teraz jak juz to powiedzialem to zacznie znowu stukac :P
Ficek

stukaja mi przeguby na polosce lewej bede misial sie zaopatrzec w nowy komplecik a najgorsze to kto mi to zrobi :( franz tam u ciebie zrobili by mi to bo ja chcialbym zagoscic za jakis tydzien lub 2 i oddac auto to sqrki do przy okazji moze by dalo rade cos porobic z tym ?
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

no pewnie ze da rade :D :P jak zostawisz auto do sqrki to i przegub sie wymieni :D nie widze problemu :D :oops:
Obrazek
ODPOWIEDZ