Pablo pisze:Ja tez wpadne dieselkiem rozmawialem przed chwilka z adamem i o 11 mamy byc u niego pod domem bo o 11.20 NAJPOZNIEJ trzeba wyjezdzac po jego wybranke
To ciekawe bo mój ojciec też ma być na 11 a jeszcze jedzie auto przystroić haha... Cały Adam
No tez tak slyszalam, ze o 10.50 od Krzysztofa. Pablo plastiki wez!!
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
podajcie jakąś sensowną organizację to i może ja się dołączę... Tylko konkretnie która? To jest ważne gdyż muszę pędzić na Gliwice, ale w takich chwilach warto być przy kimś komu się może buźka uśmiechnąć
pazura pisze:podajcie jakąś sensowną organizację to i może ja się dołączę... Tylko konkretnie która? To jest ważne gdyż muszę pędzić na Gliwice, ale w takich chwilach warto być przy kimś komu się może buźka uśmiechnąć
10:50 u Krzysia na placu i potem lecicie w grupie razem aż do Pszowa pod dom od Adama
tak samo dla tych Co jadą z Rybnika i okolic godzina 10.50 bd czekał razem z Mirkiem na BP przy ul. Raciborskiej w razie jakich kol wiek pytań 609 382 692
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
No i po naszym Adasiu jest już w sidłach jego żony Dziękuję Wszystkim za przybycie Tytuł tematu też z edytuje by nie robić następnego z Fotorelacją proszę tu wklejać zdjęcia
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
Dzieki chlopaki i dziewczyny za odwiedziny i korowod nawet sie tego nie spodziewalem Chcielismy Wam z zona podziekowac bo bylismy naprawde mile zaskoczeni, trza sie kiedy napic razem Jakby ktos mial jakies zdjecia czy film to chetnie bym zobaczyl bo nie mielismy fotografa