Korowód dla Adama \\ + Fotorelacja

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Pablo pisze:Ja tez wpadne dieselkiem :P rozmawialem przed chwilka z adamem i o 11 mamy byc u niego pod domem bo o 11.20 NAJPOZNIEJ trzeba wyjezdzac po jego wybranke ;)
To ciekawe bo mój ojciec też ma być na 11 a jeszcze jedzie auto przystroić :lol: haha... Cały Adam :P
Awatar użytkownika
Sławek
Maniak forumowy

Post autor: Sławek »

a my ponoć o 10.50 wyjeżdżamy od Krzysia
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

No tez tak slyszalam, ze o 10.50 od Krzysztofa. Pablo plastiki wez!!
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
pazura
Maniak forumowy

Post autor: pazura »

podajcie jakąś sensowną organizację to i może ja się dołączę... Tylko konkretnie która? To jest ważne gdyż muszę pędzić na Gliwice, ale w takich chwilach warto być przy kimś komu się może buźka uśmiechnąć :D
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

pazura pisze:podajcie jakąś sensowną organizację to i może ja się dołączę... Tylko konkretnie która? To jest ważne gdyż muszę pędzić na Gliwice, ale w takich chwilach warto być przy kimś komu się może buźka uśmiechnąć :D
10:50 u Krzysia na placu i potem lecicie w grupie razem aż do Pszowa pod dom od Adama ;)
Awatar użytkownika
Łatysz
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Łatysz »

tak samo dla tych Co jadą z Rybnika i okolic godzina 10.50 bd czekał razem z Mirkiem na BP przy ul. Raciborskiej w razie jakich kol wiek pytań 609 382 692
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
Awatar użytkownika
Łatysz
Maniak forumowy
Kontakt:

No i po naszym Adasiu jest już w sidłach jego żony :) Dziękuję Wszystkim za przybycie Tytuł tematu też z edytuje by nie robić następnego z Fotorelacją proszę tu wklejać zdjęcia :)
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
adamwsb
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: adamwsb »

Dzieki chlopaki i dziewczyny za odwiedziny i korowod :D nawet sie tego nie spodziewalem :) Chcielismy Wam z zona podziekowac bo bylismy naprawde mile zaskoczeni, trza sie kiedy napic razem :D Jakby ktos mial jakies zdjecia czy film to chetnie bym zobaczyl bo nie mielismy fotografa :P
Awatar użytkownika
Krisstoff
Maniak forumowy

Post autor: Krisstoff »

I co, są jakieś zdjęcia z tego wydarzenia?
Obrazek
Awatar użytkownika
Łatysz
Maniak forumowy
Kontakt:

Ja mam i przymo na pewno ;p ale nie miałem kiedy wkleić może w weekend teraz wrzucę:)
Awatar użytkownika
Łatysz
Maniak forumowy
Kontakt:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

niestety mam tylko kilka zdjęć lecz przymo jak mu się zachce to doda na pewno więcej i ciekawszych na pewno
ODPOWIEDZ