[E36] Black Coupe by Fatum
no Krzyś dzwigam na lewarku i cisne cisne i i hu hu coś nadkole musiałem mocno odgiąć , a bałem sie , że pęknie i mówie dobra sciagam zderzak mam pole manewru jak lis wypuszczony do lasa Od razu posprawdzałem dokładki i inne elementy zderzaka.
oczywiscie dodatkowe zabezpieczenie dałem jak juz miałem zderzak luzem ,bo kto wie jak to bywa na dziurach i w naszym złodziejskim kraju
oczywiscie dodatkowe zabezpieczenie dałem jak juz miałem zderzak luzem ,bo kto wie jak to bywa na dziurach i w naszym złodziejskim kraju
mysle ,ze na przód pójdą 3'' tyły oczywiscie w zime zrobie te uderzenie , 2,5 sprzedam i kupie 3,5 na tył , ale kto wie jak to bedzie narazie zostaje
zawias w zderzaku widać szmatki i klucze tak się błyszczy a Ty ze do malowania ? rok temu go malowałem i jest naprawde w idealnym stanie to tylko błotko delikatne pod siatexem spoko .
zawias w zderzaku widać szmatki i klucze tak się błyszczy a Ty ze do malowania ? rok temu go malowałem i jest naprawde w idealnym stanie to tylko błotko delikatne pod siatexem spoko .
Ze to ciagle leci z tego nieba to nawet fotek zrobić nie można zrobi człowiek detaling 100% i zacznie padac
W wtorek szykuje sięsesja od SebyE30 zobaczymy co ustraga seba i pogoda.
Taka na pół swiecaca na pół brudna ,ale ważne , że jest KEBAB !
Krzyś miał pod PKS to koło imperium moj
oczywiscie co do wglądu na żywo niema porównania to takie kto jeszcze nie widział...
W wtorek szykuje sięsesja od SebyE30 zobaczymy co ustraga seba i pogoda.
Taka na pół swiecaca na pół brudna ,ale ważne , że jest KEBAB !
Krzyś miał pod PKS to koło imperium moj
oczywiscie co do wglądu na żywo niema porównania to takie kto jeszcze nie widział...
Kaper, te od Gamka co były na forum to nie były fajne poniewaz imageshack strasznie jakosc zniszczył i kolory sie pozmieniały...;/ to niestety nie moja wina już była. Poza tym bylem bez statywu i mialem inny objektyw a to tez duza roznice robi... Teraz fotki beda z bonusem małym a reszta zalezy od pogody niestety...;/