![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
[E36] Black Coupe by Fatum
no Krzyś dzwigam na lewarku i cisne cisne i i hu hu coś nadkole musiałem mocno odgiąć , a bałem sie , że pęknie i mówie dobra sciagam zderzak mam pole manewru jak lis wypuszczony do lasa
Od razu posprawdzałem dokładki i inne elementy zderzaka.
oczywiscie dodatkowe zabezpieczenie dałem jak juz miałem zderzak luzem ,bo kto wie jak to bywa na dziurach i w naszym złodziejskim kraju![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
oczywiscie dodatkowe zabezpieczenie dałem jak juz miałem zderzak luzem ,bo kto wie jak to bywa na dziurach i w naszym złodziejskim kraju
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
mysle ,ze na przód pójdą 3'' tyły oczywiscie w zime zrobie te uderzenie , 2,5 sprzedam i kupie 3,5 na tył , ale kto wie jak to bedzie narazie zostaje
zawias w zderzaku widać szmatki i klucze tak się błyszczy a Ty ze do malowania ? rok temu go malowałem i jest naprawde w idealnym stanie to tylko błotko delikatne pod siatexem spoko .
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
zawias w zderzaku widać szmatki i klucze tak się błyszczy a Ty ze do malowania ? rok temu go malowałem i jest naprawde w idealnym stanie to tylko błotko delikatne pod siatexem spoko .
Ze to ciagle leci z tego nieba to nawet fotek zrobić nie można zrobi człowiek detaling 100% i zacznie padac
W wtorek szykuje sięsesja od SebyE30 zobaczymy co ustraga seba i pogoda.
Taka na pół swiecaca na pół brudna ,ale ważne , że jest KEBAB !
Krzyś miał pod PKS to koło imperium moj
oczywiscie co do wglądu na żywo niema porównania to takie kto jeszcze nie widział...
![Obrazek](http://images49.fotosik.pl/1459/df04c0394e0878c0med.jpg)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
W wtorek szykuje sięsesja od SebyE30 zobaczymy co ustraga seba i pogoda.
Taka na pół swiecaca na pół brudna ,ale ważne , że jest KEBAB !
Krzyś miał pod PKS to koło imperium moj
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
oczywiscie co do wglądu na żywo niema porównania to takie kto jeszcze nie widział...
![Obrazek](http://images49.fotosik.pl/1459/df04c0394e0878c0med.jpg)
Kaper, te od Gamka co były na forum to nie były fajne poniewaz imageshack strasznie jakosc zniszczył i kolory sie pozmieniały...;/ to niestety nie moja wina już była.
Poza tym bylem bez statywu i mialem inny objektyw a to tez duza roznice robi... Teraz fotki beda z bonusem małym a reszta zalezy od pogody niestety...;/ ![:bmw:](./images/smilies/bmw.gif)
![:bmw:](./images/smilies/bmw.gif)
![:bmw:](./images/smilies/bmw.gif)