[E36] Black Coupe by Fatum
smirnof tak to juz jest ,ale ja tez czeka sesja zobaczymy co pokaże
bedzie przód nizej , na lampy bosche czekam , tył około 5mm szerzej , przód 10mm i fin.
narazie dupa jest jedna , a w ten weekend pozuje druga tym razem blondyna 4 lata starsza
W pon. idą do podkładu felgi nowy nabytek , a dekle do piaskowania Ciagle myśle czy nie zrobić rotorów na czarno jak ma German . Kerschery za niedługo do sprzedania panowie PW .
to lecimy
tym razem bez śmiacia mi sie ,bo wynajmę najnowszy nabytek na rynku czyli krótko mówiąc nie żadnych leszczów , chłopców tylko :
-Jarosław
-Mirosław
-Zbigniew
czyli "Młode Wilki"
a teraz resztki z sesji
Wejdzie nóżka ??
oj nie weszła
pięknie wjechał
Dzieki seba za sesje. Nie które zdjecia z 6mb musiałem zmiejszyc do 4mb ,bo nie chciała na serwer wejść i ciut poszła jakośc ,ale jest git
polecam kazdemu sesje z Seba lubi to i naprawde wkłada w to serce
a i fajnego ma tate za ogladniecie mojej Bavarki uszczelke drzwi czarna mi wrzucił do bagażnika i mam w polu odpracować . Maniak BMW
bedzie przód nizej , na lampy bosche czekam , tył około 5mm szerzej , przód 10mm i fin.
narazie dupa jest jedna , a w ten weekend pozuje druga tym razem blondyna 4 lata starsza
W pon. idą do podkładu felgi nowy nabytek , a dekle do piaskowania Ciagle myśle czy nie zrobić rotorów na czarno jak ma German . Kerschery za niedługo do sprzedania panowie PW .
to lecimy
tym razem bez śmiacia mi sie ,bo wynajmę najnowszy nabytek na rynku czyli krótko mówiąc nie żadnych leszczów , chłopców tylko :
-Jarosław
-Mirosław
-Zbigniew
czyli "Młode Wilki"
a teraz resztki z sesji
Wejdzie nóżka ??
oj nie weszła
pięknie wjechał
Dzieki seba za sesje. Nie które zdjecia z 6mb musiałem zmiejszyc do 4mb ,bo nie chciała na serwer wejść i ciut poszła jakośc ,ale jest git
polecam kazdemu sesje z Seba lubi to i naprawde wkłada w to serce
a i fajnego ma tate za ogladniecie mojej Bavarki uszczelke drzwi czarna mi wrzucił do bagażnika i mam w polu odpracować . Maniak BMW
haha dobrze . Przyznam sie taki zemnie Polak Chrześcijan patriota jak z koziej dupy trąbkaPo obejrzeniu zdjęć jako prawdziwy Polak Chrześcijanin-patriota mam nadzieję że chociaż obcas zostawił Ci po sobie ślady na zderzaku ! Cholero Ty !
Czemu masz takie ładne auto !?
ładne no moze już ma jakiś blask piękna ,ale gdzie tam finito duzo zmian jeszcze ....
niema zadnej ryski potem dostała mikrofibre i ultimate compound z maguarisa jechała a na odcasie miała przyklejony filc
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Kurcze, mam nadzieje że nie masz po sesji jakiś wgniotek na masce grr...
Bo jestem uczulony na opieranie się o auto i tym podobne, bo era polonezów o grubości blachy 2mm już przeminęła :D
Dobra sesja, świetnie się prezentuje auto
Bo jestem uczulony na opieranie się o auto i tym podobne, bo era polonezów o grubości blachy 2mm już przeminęła :D
Dobra sesja, świetnie się prezentuje auto
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734