mi ta folia nie lezy na szybach, moze troche te lampy przesadzone z przodu i te halo zolte, reszta gitara, co wy macie z tym zoltym jeszcze troche na zlotach po francusku bedziemy rozmawiac
PINIU pisze:mi ta folia nie lezy na szybach, moze troche te lampy przesadzone z przodu i te halo zolte, reszta gitara, co wy macie z tym zoltym jeszcze troche na zlotach po francusku bedziemy rozmawiac
Szyby zostały tak przyciemnione ze względu na stary poniszczony środek, na przyszły sezon folia zostanie zerwana i wszystkie szyby bez czołowej zostaną oklejone ale delikatnie jakieś 15-20%.
Z takimi halo latam już półtorej roku, dla mnie bardzo pasują do koloru auta i wyróżniają przód, ale to tylko moje zdanie.
Duri_, ok niech ci sie podoba tylko sam pomysl lampy dopuszczone do ruchu ulicznego tylko we francji- jezdzisz niemieckim autem i popierasz francuska mysl techniczna ??
Co za bez sens.Czepiacie się o oklejone lampy itp.a co nie którzy też macie oklejone całe auta i to też nie jest fajne bo nie jest to oryginalne dla bmw.Tak się mu podoba i koniec.Piszecie swoje zdanie kolega odpisał że mu się podoba i na tym koniec.Po co cisnąć dalej i prowokować???Co za nie takt i to patrząc na wiek-porażka...
PINIU pisze:Duri_, ok niech ci sie podoba tylko sam pomysl lampy dopuszczone do ruchu ulicznego tylko we francji- jezdzisz niemieckim autem i popierasz francuska mysl techniczna ??
Poza tym nie jestem jedyny w pl który ma takie halo, skoro mam zaślepkę rejestracji usa to popieram amerykańską myśl ? Ja się już wypowiedziałem mi się podoba i tak zostanie, jak się odwidzi albo znudzi to zmienię. Każdy ma swoje zdanie i gust i nie każdemu musi się podobać to co innemu.