[E36] M43B16 Coupe ~> Koza na BBS
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Nigdy nie słuchaj kolegów tylko rób tak jak Tobie się podoba.
Mój kolega dostał od ojca super piękne audi S4 B5 sprowadzone z niemiec. Zawsze mnie to auto zachwycało. Koledzy mu doradzili żeby pomalował wnęki felg na czarno (ori felgi RS6).
Wyszła kupa!!! Wyglądają jak fele z allegro za 500zł
Potem koledzy doradzili żeby przyciemnił szyby i pomalował dyfuzor z tyłu na czarno...
Zrobił tak.... wyszła kupa!!!
Wygląda to auto teraz jak Audi A4 1.9 tdi na S pakiecie a nie ori eska 4.2.
Jak coś robisz, rób z głową a nie modą
Mój kolega dostał od ojca super piękne audi S4 B5 sprowadzone z niemiec. Zawsze mnie to auto zachwycało. Koledzy mu doradzili żeby pomalował wnęki felg na czarno (ori felgi RS6).
Wyszła kupa!!! Wyglądają jak fele z allegro za 500zł
Potem koledzy doradzili żeby przyciemnił szyby i pomalował dyfuzor z tyłu na czarno...
Zrobił tak.... wyszła kupa!!!
Wygląda to auto teraz jak Audi A4 1.9 tdi na S pakiecie a nie ori eska 4.2.
Jak coś robisz, rób z głową a nie modą
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
Odgrzewam kotleta po ponad roku. Nie pisałem tutaj, miałem galerię na innym forum, którą aktualizowałem. Teraz auto wygląda tak:
[center]
[/center]
[center] [/center]
Dużo zmian nie było. Kombinowałem z lampami na przodzie aż w końcu kupiłem BOSCH i zamontowałem przesłony soczewek, później zmiana kierunków na białe i póki co tak zostaje. Wpadł też nowy tłumik z dwururką, kierownica trójramienna, małe OBC. Przewinęły się też felgi RH topline lecz sprzedałem i długo czekałem z kupnem nowych aż trafiły się BBS. Powoli do przodu ... kolejny mod to gleba przewidziana na wrzesień.
[center]
[/center]
[center] [/center]
Dużo zmian nie było. Kombinowałem z lampami na przodzie aż w końcu kupiłem BOSCH i zamontowałem przesłony soczewek, później zmiana kierunków na białe i póki co tak zostaje. Wpadł też nowy tłumik z dwururką, kierownica trójramienna, małe OBC. Przewinęły się też felgi RH topline lecz sprzedałem i długo czekałem z kupnem nowych aż trafiły się BBS. Powoli do przodu ... kolejny mod to gleba przewidziana na wrzesień.