[E46] 323i Coupe By Moloch
No i jest malina . PS: z dystansem na tyl poczekaj na gewinde , jak posadzisz bedziesz widzial ile jeszcze zdystansowac (min 12mm bo z kolnierzem ).
PS:czemu nie chcesz 4x ta sama opone skoro fela 4x to samo? Bedzie dziwnie wygladac 215/35 jest duzo nizsza od 205/40 75mm vs 82mm no i wez pod uwage , ze 205 jeszcze wstanie na stopce przy naciagu na 8,5J
PS:czemu nie chcesz 4x ta sama opone skoro fela 4x to samo? Bedzie dziwnie wygladac 215/35 jest duzo nizsza od 205/40 75mm vs 82mm no i wez pod uwage , ze 205 jeszcze wstanie na stopce przy naciagu na 8,5J
Klapke zgubiłem u sklepie gdzie mi farbe mieszają . Honik jestem fanem german "stajlu" ale z jednej strony 10j na tył ten rant jest przewielgachny a z drugiej trzeba nieźle kombinować z nadkolami trzecią sprawdą jest to że dopłaciłem grosze do moich 17' które dałem na zamianę więc dla mnie była to mega okazja . MERO mam wujka tokarza więc ztoczenie kilka mm dystansu to nie będzie problem nie chce na tył 205 bo będzie to biednie wyglądało, a jaki byłby odpowiednik 205/40? myslałem że 215/35 mylę się?
. Policz sobie 40% z 205 a 35% z 215 7mm roznicy . 205na stopce wstanie i bedziesz mial optycznie ok10mm wyzszy profil.Moloch pisze: nie chce na tył 205 bo będzie to biednie wyglądało, a jaki byłby odpowiednik 205/40? myslałem że 215/35 mylę się?
Czemu chcesz roznicowac szerokosc na tych samych felgach??
daj to samo 4x215, przecierz z przodu to wejdzie spokojnie i czemu nie 215/40. Ja mam u siebie 205/40 i wiem jak ciezko z dostepnoscia tej onony a ceny zabijaja czasem.
A jak juz chcesz tak nisko to ja bym poszedl w 4x215
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
215/40 to dużo lepsza opcja na tył, mniejsza różnica w wysokości. Optycznie lepiej pasuje jak jest nieco wyższy profil z tyłu niż na odwrót
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
MERO Poszła Ciutkę w dół na randalkach bo niższy profil i naciąg, troszkę u mnie cisza była ostatnio ale ubezpieczenie i przegląd troszkę odchudziły mój porftel, ale już wracamy do tematu Jutro zabieram się za polerkę auta więc na pewno wstawię jakieś foto przed i po.
Dzisiaj byliśmy w małopolsce poszukać koledze e46 i jak już toczyliśmy się po górach to porobiłem kilka fotek Oczywiście auto brudne i zakurzone ale jak to w trasie
jak dobrze pójdzie do końca tygodnia z tyłu będzie szerzej
Czarny mat na felgach nie bardzo mi podchodził więc na felgi wpadł lakier bezbarwny co nadało im połysku. Jeszcze polerka rantu ale w sobotę już nie zdążyłem
No i już sam powrót z zakupionym sedanikiem
Tak jak wspomniałem jutro po polerce na pewno wpadnie jakaś wieczorna sesyjka
Dzisiaj byliśmy w małopolsce poszukać koledze e46 i jak już toczyliśmy się po górach to porobiłem kilka fotek Oczywiście auto brudne i zakurzone ale jak to w trasie
jak dobrze pójdzie do końca tygodnia z tyłu będzie szerzej
Czarny mat na felgach nie bardzo mi podchodził więc na felgi wpadł lakier bezbarwny co nadało im połysku. Jeszcze polerka rantu ale w sobotę już nie zdążyłem
No i już sam powrót z zakupionym sedanikiem
Tak jak wspomniałem jutro po polerce na pewno wpadnie jakaś wieczorna sesyjka