[e36 coupe] 328i by Kaper
wklejał, wklejał :MaryjuszTour pisze:s32 ktoś gdzieś wklejał
Ale ja mam czarne auto i te felgi rzeczywiście mogą się stracić
Jak bym miał srebrne auto to zastanowił bym się nad czarnym s32
Dzięki M E R O za foty i za czas. Ta czerwona e36 na tych 19 wygląda spoko ale trochę chyba za duże Aha - piękne masz te E46 a środek to masz normalnie bajka To widzimy się na Mani
Ostatnio zmieniony 2012-06-04, 19:49 przez Kaper, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
- ManiekCSL
Kaper, toś dołożył do pieca Super to siadło, czekam na jakieś konkretne foto jak będzie pogoda i umyjesz auto
17 i 18 są spoko w e36 ale 19 to już przesada fuj.. tak co do tych CH
17 i 18 są spoko w e36 ale 19 to już przesada fuj.. tak co do tych CH
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
M E R O - zbyt ekstrawaganckie Ale też już VT robiłem je na żółto, ale jakoś tak mnie nie przekonało yellow prędzej bym zrobił takie złotko np:
EDIT
Felgi odstawiam puki co na bok - nadkola poszerzone i ranty z tyłu zaklepane.
Teraz przyszła kolej na stickery - ale ze smakiem, nie przesadzone (z 4 lub5 naklejek rozrzuconych na całym aucie) czekam na listonosza. I jeszcze na jadną paczkę czekam - cuś takiego:
Jak już do mnie dotrze bagażnik to biorę się za "rzeźbienie" fairing'a dachowego - ori fairing (owiewka bagażnika dachowego ) kosztuje sporo a samemu też idzie coś pokombinować. Myślę, że będzie ładnie pasować na e36
i takie (przy okazji widać dokładkę zderzaka przedniego Racing Dynamics - na taką poluję )
EDIT
Felgi odstawiam puki co na bok - nadkola poszerzone i ranty z tyłu zaklepane.
Teraz przyszła kolej na stickery - ale ze smakiem, nie przesadzone (z 4 lub5 naklejek rozrzuconych na całym aucie) czekam na listonosza. I jeszcze na jadną paczkę czekam - cuś takiego:
Jak już do mnie dotrze bagażnik to biorę się za "rzeźbienie" fairing'a dachowego - ori fairing (owiewka bagażnika dachowego ) kosztuje sporo a samemu też idzie coś pokombinować. Myślę, że będzie ładnie pasować na e36
i takie (przy okazji widać dokładkę zderzaka przedniego Racing Dynamics - na taką poluję )
-
- Kontakt:
No dokładnie, bardziej mi to do Hond pasuje, ale jak auto jest utrzymane w hella flush'owym stylu to powinno to też dobrze wyglądać
Podobają mi się te owiewki Yakima ale jak wiadomo cena dużo wyższa niż sam sobie to wystrugasz.
Tylko wydaje mi się ze odechce Ci się jazdy z bagażnikiem na dachu po jakimś czasie. Jednak cały czas to świszczy przy wyższych prędkościach ;/
Podobają mi się te owiewki Yakima ale jak wiadomo cena dużo wyższa niż sam sobie to wystrugasz.
Tylko wydaje mi się ze odechce Ci się jazdy z bagażnikiem na dachu po jakimś czasie. Jednak cały czas to świszczy przy wyższych prędkościach ;/