[E46] Pako320td-> E46 Compact 320td
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
autko świetnie się prezentuje. kolego M E R O jak chcesz podnieść moc to z czystm sumieniem polecam AUTO-MAX 32-010 Kocmyrzów Baranówka 149 tel stacjonarny: 12 387 17 80 kom: 606 202 957. Świetnie chłopaki robią wszystko a jak o podniesienie mocy to wgrywają nową mapę a nie żądne chipy:D sorki za odbiegnięcie od tematu
Heh poszedł niżej bo opony są 215/35 a były 225/40 także musiałem go dokręcić bo był prześwit miedzy nadkolem a opona Chociaż gwintu jeszcze mi zostało z 2cm także mozna jeszcze nizejHonik pisze:Pako320td, samochód na ten sezon poszedł jeszcze niżej czy mi się wydaje?
Bo gleba w tym compim jest okrutna !
Co do programu to auto tak zjechało z Italii, każdy mówil ze nie jedzie jak 150km, ale jakoś nie chciało mi się w to wierzyć, była okazja to udałem się na hamownie i sprawdziłem, wypluło 172km i 395nm także albo lajtowy program włoski albo taki bonus od fabryki heh
Za duzo troche na bonus . Ja 2gie auto mam w wersji flotowej i szkoda , tego nie wykorzystac a u Ciebie fajnie wykresik wyszedlPako320td pisze:Heh poszedł niżej bo opony są 215/35 a były 225/40 także musiałem go dokręcić bo był prześwit miedzy nadkolem a opona Chociaż gwintu jeszcze mi zostało z 2cm także mozna jeszcze nizejHonik pisze:Pako320td, samochód na ten sezon poszedł jeszcze niżej czy mi się wydaje?
Bo gleba w tym compim jest okrutna !
Co do programu to auto tak zjechało z Italii, każdy mówil ze nie jedzie jak 150km, ale jakoś nie chciało mi się w to wierzyć, była okazja to udałem się na hamownie i sprawdziłem, wypluło 172km i 395nm także albo lajtowy program włoski albo taki bonus od fabryki heh
Re: BMW E46 COMPACT Magazyn GT
Witam po dłuższej przerwie
Kiedyś z nudów wysłałem fotki i krótki opis do magazynu GT, dziś przypadkiem zajrzałem w sklepie do gazety i nagle mnie zatkało bo zobaczyłem swoje auto heh
Taki mały prezent na dzien dziecka
Szkoda tylko ze wybrali zdjęcie jeszcze na starych lampach, ale lepszy rydz niż nic
Kiedyś z nudów wysłałem fotki i krótki opis do magazynu GT, dziś przypadkiem zajrzałem w sklepie do gazety i nagle mnie zatkało bo zobaczyłem swoje auto heh
Taki mały prezent na dzien dziecka
Szkoda tylko ze wybrali zdjęcie jeszcze na starych lampach, ale lepszy rydz niż nic
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Pierwszy kompakt E46 który mi się podoba, jestem zaskoczony, naprawde
I nawet wygląda jak BMW muszę przyznać bo oryginalne światła to jakaś porażka
I nawet wygląda jak BMW muszę przyznać bo oryginalne światła to jakaś porażka
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
Pako320td -->> BMW e46 320td Compact - Nowe Koło 2013
Witam
Dawno mnie tu nie było.
Z autem nic ciekawego się nie działo poza drobnymi naprawami
- Tarcze przód tył + klocki
- Łączniki stabilizatora
- Podgrzewacz świec żarowych (naprawiony by Bmw_Roger)
- Łożysko tył
Zostało zakupione radio BMW Business i jeszcze muszę dokupić zmieniarkę Yatour, ponieważ chce mieć w środku serie, został również odblokwany BoardComputer. Wpadly takze aluramki na zegary.
Jutro udaję się na stacje diagnostyczna bo coś mi stuka w zawiasie z przodu, podejrzewam ze nadszedł czas na sworznie
Plany na sezon 2013
- Zderzak przod Mpakiet
- Czarny sufit
- Dołożenie multifunkcji
- Rozpórka przód Staffa
Obecna felga została sprzedana, a została zakupiona nowa..... ( niektórzy już
wiedza i widzieli )
Thx MERO
8,5J x 18" ET13 215/35/18
Pozdrawiam
Dawno mnie tu nie było.
Z autem nic ciekawego się nie działo poza drobnymi naprawami
- Tarcze przód tył + klocki
- Łączniki stabilizatora
- Podgrzewacz świec żarowych (naprawiony by Bmw_Roger)
- Łożysko tył
Zostało zakupione radio BMW Business i jeszcze muszę dokupić zmieniarkę Yatour, ponieważ chce mieć w środku serie, został również odblokwany BoardComputer. Wpadly takze aluramki na zegary.
Jutro udaję się na stacje diagnostyczna bo coś mi stuka w zawiasie z przodu, podejrzewam ze nadszedł czas na sworznie
Plany na sezon 2013
- Zderzak przod Mpakiet
- Czarny sufit
- Dołożenie multifunkcji
- Rozpórka przód Staffa
Obecna felga została sprzedana, a została zakupiona nowa..... ( niektórzy już
wiedza i widzieli )
Thx MERO
8,5J x 18" ET13 215/35/18
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 2012-12-28, 00:07 przez Pako320td, łącznie zmieniany 1 raz.