[e34] by sky_driver

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
FaTuM

Post autor: FaTuM »

temat ucichł niema sie co dziwić , a co tu chcesz komentować ?

auto zawsze w korowodach czy w jeździ po miastach zawsze sie cisło do przodu ,bo miał flage dużą niczym innym sie nie prezentował . Jak przez Rybnik za kolebke sie wcis to i na podbeskidzie wcis sie przed gamka ,bo szefostwo jedzie pierwsze . W gadce mądry właściciel zawsze był i nigdy nie szło sie z nim w niczym dogadać takie Raciborskie cwaniactwo . Auto jedynie paliło na zlotach gume nic wiecej o nim dobrego nie można powiedzieć . Zwykła stal , wiesniackie ledy i naklejanie maskotek na gril :zdziwko:

szkoda ,ze nawet blacha zdrowa tam nie jest :(

bez urazy ,bo jedynie to chyba w mech. moze cos pchał albo moze jak trzeba było ?

tak wiec pytanie czemu temat ucichł było b. słabym stwierdzeniem . Lepiej jak tu jest cicho ...
Awatar użytkownika
sky_driver
Zaawansowany forumowicz

Post autor: sky_driver »

Łatysz, mogłeś uprzedzić...

FaTuM, blacha jest zdrowa tylko parę ognisk trzeba było usunąć, poza tym mam głęboko gdzieś co o mnie myślisz, dogadać ze mną się idzie bez problemu a że ty nie potrafisz się z nikim dogadać to już twój problem. Temat ucichł bo co tu pisać auto jest standardem nie robię cudów jak inni (nikomu nic nie zarzucam) auto mam do pracy i do jazdy a nie do szpanu. i wypraszam sobie cwaniactwo bo jeśli o to chodzi to to kozaczysz dużo więcej a nikt ci tego nie wypomina, tyle mam do powiedzenia Tobie. jeszcze jedno - GOŃ SIĘ!!
Ostatnio zmieniony 2012-06-11, 00:51 przez sky_driver, łącznie zmieniany 1 raz.
SEX jest jak BMW - radość z JAZDY
Awatar użytkownika
Łatysz
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Łatysz »

FaTuM pisze:wiesniackie ledy i naklejanie maskotek na gril :zdziwko:
wydaje mi się że też miałeś małego głoda :P

Chłopaki nie ma sensu się kłócić samochód robi każdy pod siebie i tak ma być :)

za obrażanie się nawzajem bd lecieć osty...

a w takim aucie oznaki korozji to norma a sky "kół żelazo póki gorące" by dalej się przecież nie rozeszło i wydaje mi się że dobrze to świadczy o właścicielu.

A co do szefostwa chyba nie ma tu jakiegoś podziału ? hmm ?

Prywatne sprawy wyjaśnijcie sobie sami na pw czy jakieś innej rozmowie :)

P.S
Przypominam koniec obelg. Każdy może wyrazić swoje zdanie na ten temat nie obrażając drugich osób jeśli chcesz obrazić nie pisz wyjaśnić między sobą :bmw:
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
Awatar użytkownika
Dadeck
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Dadeck »

Ale te ledy to na poważnie :sad: ?
Może ringi w lampy do jazdy dziennej, zawsze to lepiej wygląda
Ledy do E34 nie pasują, w sumie do żadnej BMW nie pasują...
Obrazek
pazura
Maniak forumowy

Post autor: pazura »

Dadeck ringi to nie oświetlenie do jazdy dziennej!
Awatar użytkownika
Dadeck
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Dadeck »

ja jeżdżę na ringach do zmroku :mrgreen:
Kontrolę też miałem, nie czepiali się o to.
Pozatym lepsze CCFL niż nie wyregulowane, oślepiające xenony na lampie bez soczewki jak niektórzy :zdziwko:
Obrazek
Awatar użytkownika
GERMAN
Maniak forumowy

Post autor: GERMAN »

Jak ktoś chce światła do jazdy dziennej najlepiej zakupić przekaźnik montujemy na długie i będą świecić jako dzienne 30% światła fajny efekt nie psuje zarysu auta i nie czepiają się misiaczki :grin:
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
pazura
Maniak forumowy

Post autor: pazura »

hah to tez nie oswietlenie dzienne :P choc przeprogramowałem sobie sterownik lcm i tak jeżdżę... ale na wlasna odpowiedzialnosc :) i panowie kończymy offtopic
ODPOWIEDZ