temat ucichł niema sie co dziwić , a co tu chcesz komentować ?
auto zawsze w korowodach czy w jeździ po miastach zawsze sie cisło do przodu ,bo miał flage dużą niczym innym sie nie prezentował . Jak przez Rybnik za kolebke sie wcis to i na podbeskidzie wcis sie przed gamka ,bo szefostwo jedzie pierwsze . W gadce mądry właściciel zawsze był i nigdy nie szło sie z nim w niczym dogadać takie Raciborskie cwaniactwo . Auto jedynie paliło na zlotach gume nic wiecej o nim dobrego nie można powiedzieć . Zwykła stal , wiesniackie ledy i naklejanie maskotek na gril
szkoda ,ze nawet blacha zdrowa tam nie jest
bez urazy ,bo jedynie to chyba w mech. moze cos pchał albo moze jak trzeba było ?
tak wiec pytanie czemu temat ucichł było b. słabym stwierdzeniem . Lepiej jak tu jest cicho ...
[e34] by sky_driver
- sky_driver
- Zaawansowany forumowicz
Łatysz, mogłeś uprzedzić...
FaTuM, blacha jest zdrowa tylko parę ognisk trzeba było usunąć, poza tym mam głęboko gdzieś co o mnie myślisz, dogadać ze mną się idzie bez problemu a że ty nie potrafisz się z nikim dogadać to już twój problem. Temat ucichł bo co tu pisać auto jest standardem nie robię cudów jak inni (nikomu nic nie zarzucam) auto mam do pracy i do jazdy a nie do szpanu. i wypraszam sobie cwaniactwo bo jeśli o to chodzi to to kozaczysz dużo więcej a nikt ci tego nie wypomina, tyle mam do powiedzenia Tobie. jeszcze jedno - GOŃ SIĘ!!
FaTuM, blacha jest zdrowa tylko parę ognisk trzeba było usunąć, poza tym mam głęboko gdzieś co o mnie myślisz, dogadać ze mną się idzie bez problemu a że ty nie potrafisz się z nikim dogadać to już twój problem. Temat ucichł bo co tu pisać auto jest standardem nie robię cudów jak inni (nikomu nic nie zarzucam) auto mam do pracy i do jazdy a nie do szpanu. i wypraszam sobie cwaniactwo bo jeśli o to chodzi to to kozaczysz dużo więcej a nikt ci tego nie wypomina, tyle mam do powiedzenia Tobie. jeszcze jedno - GOŃ SIĘ!!
Ostatnio zmieniony 2012-06-11, 00:51 przez sky_driver, łącznie zmieniany 1 raz.
SEX jest jak BMW - radość z JAZDY
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
wydaje mi się że też miałeś małego głodaFaTuM pisze:wiesniackie ledy i naklejanie maskotek na gril
Chłopaki nie ma sensu się kłócić samochód robi każdy pod siebie i tak ma być
za obrażanie się nawzajem bd lecieć osty...
a w takim aucie oznaki korozji to norma a sky "kół żelazo póki gorące" by dalej się przecież nie rozeszło i wydaje mi się że dobrze to świadczy o właścicielu.
A co do szefostwa chyba nie ma tu jakiegoś podziału ? hmm ?
Prywatne sprawy wyjaśnijcie sobie sami na pw czy jakieś innej rozmowie
P.S
Przypominam koniec obelg. Każdy może wyrazić swoje zdanie na ten temat nie obrażając drugich osób jeśli chcesz obrazić nie pisz wyjaśnić między sobą
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa