Auto prezentuje się ślicznie na żywo jak i na zdjęciach. Gratuluje Aurel samochodu bo naprawdę nie wiem jakich słów użyć by opisać co czuje patrząc na tą e30.
Przytoczę tutaj słowa pewnego pana z Syndykatu "Najładniejsze E30 na Feście". I zgodzę się z nim w 100%.
Jeszcze raz gratuluję!
dzięki tomash Twoje też od razu zauważyłem no i jedno z nielicznych aut nie przesadzonych czyt. felgi 11 cali ponaciągane ranty z popękanym lakierem(u germana sie to rzucało w oczy). Ładne fele lekko posadzone i tak ma być Ogólnie pierwszy raz na zlocie i za rok znowu będe chciał jechać, naprawde świetny klimat.....całkiem inny niż na innych zlotach.
Niestety nie miałem okazji go jeszcze zobaczyć (jakoś nie jest nam to dane ) ale za każdym razem co widzę go na zdjęciach to dobrze że siedzę bo powaliło by mnie na kolana
gdzieś tam mnie wyczaił byłem ale cole cole piłem xD a na zloty jeżdzę, tera na Mani byłem, na german feście no i jak bts będzie to też wpadne. Tak niewiem co jeszcze po blisku się szykuje
no własnie myślałem bo tył posadziłem tak jak zawsze chciałem ale tera z przodem trochę nie współgra. ale chyba będe musiał dać wążejszą opone i to 195 na 40 lub 45.....tylko niewiem jaką żeby nie było za mocno bo mi się to do końca nie podoba no i komfort strace wtedy dokoładnie.