[E36] 330i Cabrio by gamek2

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Awatar użytkownika
SebaE36
Maniak forumowy

Post autor: SebaE36 »

gamek2, no i bardzo dobrze. Ale zrob sobie od razu 2 garaze bo kupisz e30 i powiesz ze Cabrio nie ma gdzie spać... :bmw:
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

Post autor: gamek2 »

SebaE36, spokojnie u mnie garazy jest sporo wiec miejsce zawze sie znajdzie :wink:
borys
Małopiszący

Post autor: borys »

fura pierwsza klasa :D a i piekna Pani w niej :D
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Post autor: Moloch »

Chciałbym kiedyś też popatrzeć na swoje auto i pomyśleć... "Zrobiłem wszystko co mogłem... Jest idealnie" Musi to być niesamowite uczucie naprawdę Szczere gratulacje Gamku :bmw:
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

dzieki wszystkim :564: na zime bede rozkrecal felgi zeby pomalowac na nowo rotory bo troche jest na nich zniszczony lakier :razz:
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

Kaszalot pisze:gamek2, a ja uważam, że jeżeli darzysz dużym uczuciem autko to zostaw sobie je jak najbardziej :) ale też można by pomyśleć może nad jakimś nowym projektem. Przy Twoim talencie jeżeli postanowisz założyć nowy projekt to na pewno bd konkretnie. Pozdro
z wielkim szacunkiem do gamka i tego co pieknego zrobil ze swoim E36 cabrio ... ale przypuszczam ze jakby sie mialo odpowiednie fundusze to kazdy by mogl sobie pozwolic na takie "modzenie" i dopieszcanie auta

ja rowniez bym chcial tak dopiescic swoje auto bo wydaje mi sie ze bym umiał ... tylko jeden "jeden mały" problem kasa $$$$
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
M E R O
Maniak forumowy

Post autor: M E R O »

Przygoda pisze:
Kaszalot pisze:gamek2, a ja uważam, że jeżeli darzysz dużym uczuciem autko to zostaw sobie je jak najbardziej :) ale też można by pomyśleć może nad jakimś nowym projektem. Przy Twoim talencie jeżeli postanowisz założyć nowy projekt to na pewno bd konkretnie. Pozdro
z wielkim szacunkiem do gamka i tego co pieknego zrobil ze swoim E36 cabrio ... ale przypuszczam ze jakby sie mialo odpowiednie fundusze to kazdy by mogl sobie pozwolic na takie "modzenie" i dopieszcanie auta

ja rowniez bym chcial tak dopiescic swoje auto bo wydaje mi sie ze bym umiał ... tylko jeden "jeden mały" problem kasa $$$$
Dobre :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

Przygoda, uwierz że nie każdy mając odpowiednie fundusze na auto zrobił by dobry projekt... Większość na tym forum pewnie dobrze by wykorzystało kasę ale dajcie np. jakiemuś dresowi z pod remizy kasę auto i niech robi projekt (czuję że ledy, neony, wieś chomy i inne dokładki, lotki spojlery i brewki - NA BANK BY ZAWITAŁY) Ale fakt faktem - bez odpowiedniej kwoty nie idzie grubo kombinować z autem - większość z nas to dobrze wie :neutral:
Obrazek
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

ja auto robilem od 2008 i zaparcie szedlem do przodu kazdy grosz pchalem w to auto co do $$ to z nieba nie spadalo nie zrobilem auta w miesiac czy rok i mysle ze nie jeden z takim zaparciem jak ja w ciagu 4 lat zrobil by dobry projekt nie patrzac na to czy jest to oplacalne czy nie! ja na to nie patrzylem nie bylo mi szkoda pakowac kasy Panowie to jest pasja :wink: Dziekuje i dobranoc
Kaszalot
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Kaszalot »

gamek2 pisze:ja auto robilem od 2008 i zaparcie szedlem do przodu kazdy grosz pchalem w to auto co do $$ to z nieba nie spadalo nie zrobilem auta w miesiac czy rok i mysle ze nie jeden z takim zaparciem jak ja w ciagu 4 lat zrobil by dobry projekt nie patrzac na to czy jest to oplacalne czy nie! ja na to nie patrzylem nie bylo mi szkoda pakowac kasy Panowie to jest pasja :wink: Dziekuje i dobranoc
Słowa mistrza! Nic dodać nic ująć :) obym kiedyś to ja usłyszał od Ciebie słowa pochwały za wkład w samochód. W październiku na prawko i jakoś w styczniu plastik w kieszeni i wtedy się zacznie :DDD
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

Kaszalot, jak bedziesz mial zapal to z pewnoscia zrobisz dobry projekt :wink: powoli i do celu pozdro
Awatar użytkownika
Honik
Maniak forumowy

Post autor: Honik »

I dobrze Gamek właśnie mówi.
Nie jeden już dawno by zrezygnował z kontynuowania projektu! To jest jednak 4 lata!
Ja nigdy swojego auta nie miałem dłużej niż 2 lata.

Nie jeden też już dawno by zrezygnował bo by stwierdził że w auto wsadził tyle kasy że już nie chce więcej pakować mamony.

Tutaj nie tylko fundusz zrobił swoje ale upór Gamka i dążenie do celu!
Jak widać efekt po tym czasie jest niesamowity!
Kaszalot
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Kaszalot »

Ale to jest w tym najpiękniejsze! Miłość pasja i oddanie jednej marce :) i słowa pasjonata :D kurde włożyłem co się da w ten samochód, już więcej się nie da... Gamek2 jeszcze raz gratulację z mojej strony za udany projekt!
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

Przygoda, ale kazdy ma jakies wydatki nie tylko ty :wink:
Awatar użytkownika
KoNiK
Maniak forumowy

Post autor: KoNiK »

gamek2 pisze:nie bede dalej pisale na ten temat bo niema sensu :wink: pozdro :bmw:
i dobrze, bo aż ręce opadają i szkoda temat zaśmiecać, może poproś admina o posprzątanie, a co do fury to wiadomo kawał dobrej bezzwrotnej inwestycji, ale jak dla mnie było warto bo efekt powala, a Ciebie pewnie duma rozpiera :kolebka:
ODPOWIEDZ