Jak w temacie ASC nie dziala mowa o e36 coupe 1997r...po nacisnieciu ASC nic sie nie dzieje...normalnie przycisk swieci...kostka podpieta ale cisza ani kontrolka nic sie nie dzieje...co to moze byc??
Hmmm... Na wszelki wypadek zamień bezpiecznik z ASC i daj inny (bo niekiedy może wyglądać na sprawny a w rzeczywistości jest strzelony) ... A wcześniej działało ASC ?
Kaper pisze:Hmmm... Na wszelki wypadek zamień bezpiecznik z ASC i daj inny (bo niekiedy może wyglądać na sprawny a w rzeczywistości jest strzelony) ... A wcześniej działało ASC ?
kostka na przepustnicy czesto pada koszt 70zl nowa i bardzo wazna rzecz sprawdz wszystkie czujniki abs i odpowietrz uklad ja kiedys mialem taka usterke
PINIU pisze:kostka na przepustnicy czesto pada koszt 70zl nowa i bardzo wazna rzecz sprawdz wszystkie czujniki abs i odpowietrz uklad ja kiedys mialem taka usterke
wiesz abs chyba dziala bo swieci i po odpaleniu gasnie i jest ok ale przytrzymujac asc lub naciskajac nic sie nie dzieje...a gdzie ta kostke kupic z asc??
ja w serwisie normalnie kupowalem musisz pamietac ze asc nie bedzie dzialac prawidlowo jak nie bedziesz mial sprawnych rzeczy jakie wypisalem wczesniej, u mnie zadzialalo dopiero po wymianie kostki, jednego czujnika i odpowietrzeniu ukladu jedno z drugim jest bardzo mocno powiazane
PINIU pisze:ja w serwisie normalnie kupowalem musisz pamietac ze asc nie bedzie dzialac prawidlowo jak nie bedziesz mial sprawnych rzeczy jakie wypisalem wczesniej, u mnie zadzialalo dopiero po wymianie kostki, jednego czujnika i odpowietrzeniu ukladu jedno z drugim jest bardzo mocno powiazane
no niby wszystko jest ok ale te asc nie trybi wogole...