[E36] szreder E36
wiem wiem felunek na przyszły sezon coś bede myślał , wczoraj wieczorem odebrałem bunie od lakiernika , no i małą polerkę zrobił w ramach promocji , brewki wywalone nie było tak źle ale dużo silikonu było naklejone , i poszły się ...
no i usunąłem parę innych rzeczy , ale jak fotki zrobię to zobaczycie
jak i również wymieniłem lusterko wewnętrzne na fotochromowe fajna sprawa , no i jak się wie co i jak , chwilka pracy polecam (ewentualnie ja mogę zrobić )
[ Dodano: 15 Październik 2011, 13:38 ]
w najbliższej przyszłości troszkę podrasuje audio w buni bo brak mi basssu przy amorkach widać troszke głośniczki
[ Dodano: 15 Październik 2011, 14:17 ]
aaa no i czekam na ramki klubowe , a lista jakoś nie chce sie ruszyć a ja zara tablice pogubię ...
[ Dodano: 15 Październik 2011, 14:19 ]
hamownia jakoś przekłamana , no był ale chyba spaliny ściągał
no i usunąłem parę innych rzeczy , ale jak fotki zrobię to zobaczycie
jak i również wymieniłem lusterko wewnętrzne na fotochromowe fajna sprawa , no i jak się wie co i jak , chwilka pracy polecam (ewentualnie ja mogę zrobić )
[ Dodano: 15 Październik 2011, 13:38 ]
w najbliższej przyszłości troszkę podrasuje audio w buni bo brak mi basssu przy amorkach widać troszke głośniczki
[ Dodano: 15 Październik 2011, 14:17 ]
aaa no i czekam na ramki klubowe , a lista jakoś nie chce sie ruszyć a ja zara tablice pogubię ...
[ Dodano: 15 Październik 2011, 14:19 ]
hamownia jakoś przekłamana , no był ale chyba spaliny ściągał
filmik z zabaw na śniegu
http://www.youtube.com/watch?v=B23wko33WRA
uchwyty których nie umiałem dostać , kupiłem...
wymieniłem parę łączników
i w końcu po malowaniu
jeszcze jedna fotka już na zimowym felunku
obiecany wykres z hamowni
http://www.youtube.com/watch?v=B23wko33WRA
uchwyty których nie umiałem dostać , kupiłem...
wymieniłem parę łączników
i w końcu po malowaniu
jeszcze jedna fotka już na zimowym felunku
obiecany wykres z hamowni
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Kaper, ale mimo to zamiast kase na te białe/czarne kierunki przeznaczyć lepiej jakby wpadły seryjne halogeny. To by więcej uroku dodało... a nie te dziury
Przed malowaniem, a po malowaniu naprawde przepaść - teraz jest super
Tuleje pływające wymieniałeś?
Przed malowaniem, a po malowaniu naprawde przepaść - teraz jest super
Tuleje pływające wymieniałeś?
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
progi , zderzaki , tylną klape , lusterka i atrape...
max speed jest większa w ogóle nie ciągnol do odcinki , jakoś przy 6000 zdiął noge z gazu... pierwszy raz byłem na hamowni , a wczesniej nic o tym nie wiedziałem
chcąc przebić zaspę śniegu , ponad godzinę kopania się
wymiana oleju i filtrów
i przy okazji małe mycie , aż milo popatrzeć
za mną w tle kawałek nowego nabytku szwagra 5-czka , problemy z ksenonem naprawiłem
max speed jest większa w ogóle nie ciągnol do odcinki , jakoś przy 6000 zdiął noge z gazu... pierwszy raz byłem na hamowni , a wczesniej nic o tym nie wiedziałem
chcąc przebić zaspę śniegu , ponad godzinę kopania się
wymiana oleju i filtrów
i przy okazji małe mycie , aż milo popatrzeć
za mną w tle kawałek nowego nabytku szwagra 5-czka , problemy z ksenonem naprawiłem
Ostatnio zmieniony 2012-04-08, 14:47 przez szreder, łącznie zmieniany 1 raz.
będzie miał czas to wpadnie na zlocik na elektrowni ma tam rzut beretem
coś nowego , dawno nic się tu nie działo
małe porównanie jak kupiłem a jak teraz wygląda , jeszcze felunek bym zmienił ale hhhmmm ni mom pojęcia co i jak kupić , aczkolwiek leża mi na stanie Borbet A 16" do zrobienia (albo sprzedania)
coś nowego , dawno nic się tu nie działo
małe porównanie jak kupiłem a jak teraz wygląda , jeszcze felunek bym zmienił ale hhhmmm ni mom pojęcia co i jak kupić , aczkolwiek leża mi na stanie Borbet A 16" do zrobienia (albo sprzedania)
Ostatnio zmieniony 2012-07-25, 15:39 przez szreder, łącznie zmieniany 1 raz.
Kaper pisze:nic specjalnego na tym kole. Wysoko też strasznie stoi ta bunia. I okropne halogeny - mogłeś kupić ori...
ps. Nie przejeżdżałeś wczoraj focus park o 20.00 ?
raczej nie bo pracuje na 18 , na żywo widziałeś przód auta mi się podoba , poza tym miałem do wyboru z 4-ech rodzajów i wybór padł na te halogenki