Co prawda dojechałem dopiero po 20:00 ale było warto choć na chwile podjechać z tego co widziałem na foto sporo autek się zebrało oby więcej takich spocików Pozdrowionka dla wszystkich
fajnie, ze spotkala sie stara ekipa i nowym tez dzieki za przybycie
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Frekwencja dobra! Tomek na smsy czasem ludzi więcej zbierzesz uwierz wiem to sam po sobie zawitał Drej swoim nowym lansiackim wozem stary Darex e65(malina) i wiele innych z czego jest się cieszyć dużo nowicjuszy co też jest bardzo dobre super chłopaki trzeba zoorganizowac jak cala ekipa będzie w PL jeszcze ja proponuje imprezę
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
Szkoda,że mnie nie było ... Ale mam nadzieje, że u mnie na spociku się pojawicie równie licznie :] parking już załatwiony
Byłbym wdzięczny żeby ktoś listę zrobił ile was przybędzie
Gdyby Bóg Kochał Przód Naped To....
To Chodzilibysmy na Rekach
Moje Bmw Kliknij Zobacz Oceń /viewtopic.php?t=14028
1. Moloch & Roxi
2. kanar & Ola
3. Primo ale raczej nie wczesniej jak o 20:00
Myśle, że koło godziny 18.00 będzie ok :] co wy na to ? German jak nie przyjedziesz to sam osobiście się w Osame zabawie i zrobię mały desant Amana z Magdą też jeszcze nie widzę na liście ;]
Gdyby Bóg Kochał Przód Naped To....
To Chodzilibysmy na Rekach
Moje Bmw Kliknij Zobacz Oceń /viewtopic.php?t=14028
1. Moloch & Roxi
2. kanar & Ola
3. Primo ale raczej nie wczesniej jak o 20:00
4. Maniek - Ale przepraszam, bo nie jestem w stanie się określić do godziny 15:00 w sobotę czy na 100% będę.