Ja tam na negacie 2,5-3st jezdzilem zrobilem kilkanascie tysiecy km i cos tam podcielo , ale przy dupiatej zbierznosci zjadlo mi opony w miesiacgamek2 pisze:Dziwne tez mam negat i przeszło 3 stopnie i nie widać takich zuzyc a smigam już 2 sezon na tych oponach! Pozdro
[E36] cabrio 328i
to racja FK kupilem kiedys za 1000zl a teraz za sam przod dalem 1200FaTuM pisze: matrix napisał/a:
gamek2 napisał/a:
jak zalozysz to napisz jakie odczucia
x2 bo ja ciągle bije się z myślami czy zakładać gwint czy nie.
gwint gwintowi nie równy jak chcesz kupić taki do 1000zł to opinia Krzysia Ci raczej w ogóle nie jest potrzebna
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Krzys pisze:to racja FK kupilem kiedys za 1000zl a teraz za sam przod dalem 1200FaTuM pisze: matrix napisał/a:
gamek2 napisał/a:
jak zalozysz to napisz jakie odczucia
x2 bo ja ciągle bije się z myślami czy zakładać gwint czy nie.
gwint gwintowi nie równy jak chcesz kupić taki do 1000zł to opinia Krzysia Ci raczej w ogóle nie jest potrzebna
fakt przyznam,że do niedawna chciałem kupić ten za 1000zł. W miarę czytania forum i poznawania opinii wiem,że ten za 1000zł to tak na wygląd tylko. Jeśli miałbym " parę złotych" wydać więcej to chciałbym wiedzieć czy warto kupić to co ma Krzyś czy szukać ewentualnie jeszcze czegoś innego.
Do zobaczenia na drodze [you]
no i opony zalozone na felgach, a fele na aucie
Tak sie naciaga Michelin Pilot Sport 225/35/17 na 10"
a gwint wskoczy albo jutro albo w poniedzialek bo do 23 mam przeglad
wyczyszczone auto przed weselem
rano strojenie...
wczoraj przywiozlem kola i wulkanizatorowi i wrzucil prawa opone na lewo Tak wiec bedzie robil od nowa
Tak sie naciaga Michelin Pilot Sport 225/35/17 na 10"
a gwint wskoczy albo jutro albo w poniedzialek bo do 23 mam przeglad
wyczyszczone auto przed weselem
rano strojenie...
wczoraj przywiozlem kola i wulkanizatorowi i wrzucil prawa opone na lewo Tak wiec bedzie robil od nowa
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Swietnie się prezentuje na nowych oponach
A tak poważnie to zmniejszyłeś np. negatyw żeby już tak nie ścinało opon? lub czy to nie jest przypadkiem od złej zbierzności?
Auto jest kozackie i koniec kropka - żaden ulep i to mi się podoba
A tak poważnie to zmniejszyłeś np. negatyw żeby już tak nie ścinało opon? lub czy to nie jest przypadkiem od złej zbierzności?
Auto jest kozackie i koniec kropka - żaden ulep i to mi się podoba
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
ogolnie to gwint zalozony i pierwsze kilometry przejechane. Oczywiscie od razu nie ocenie jaki jest bo przesiadlem sie z podskakujacego wylanego zawiasu i zmiana jest kolosalna. Ale wydaje mi sie ze jest twardziej niz na FK i lepiej auto sie zachowuje na dziurach
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE