15.09.2012 Summer Cars Party 2012
Kaper hehe jak chcecie moge Was podliczyc czemu nie a tak na poważnie to była sama przyjemność po raz kolejny zrobić coś dla dobrej zabawy.Kaper pisze:djmario, Fajnie to wszystko załatwiłeś... Dobra robota i z mojej strony(i pewnie większości) wielkie dzięki za poświęcony czas, jakieś pieniążki (min. dojazd po bilety) i ogólnie za organizację i fatygę.
Polecam sieMoloch pisze:Dziękujemy Mario za organizację!!
[center]Tak wieć moge powiedziec tylko udanej imprezy i dużo słoneczka [/center]
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Tylko pamiętajcie o jednym na sektor w pierwszej kolejnosci wjeżdzaja osoby ktore zapłaciły wczesniej i maja już bilety czyli lista wyzej i oni maja miejsca pewne
Co d innych bo już z kilkoma osobami gadalem jesli dacie rade sie scisnac i bedzie miejsce na kolejne auta to ok.
[center]Pamiętajcie o tym żeby zabrać ze soba BIALĄ KARTĘ A4 z napisem BMW TEAM SLASK ktore wkladamy za przednią szybe to ma na celu szybkie pokierowanie WAS do sektora i nie tamowania ruchu[/center]
Co d innych bo już z kilkoma osobami gadalem jesli dacie rade sie scisnac i bedzie miejsce na kolejne auta to ok.
[center]Pamiętajcie o tym żeby zabrać ze soba BIALĄ KARTĘ A4 z napisem BMW TEAM SLASK ktore wkladamy za przednią szybe to ma na celu szybkie pokierowanie WAS do sektora i nie tamowania ruchu[/center]
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
- TDS-ik
- Zaawansowany forumowicz
Więc tak dzieciaczki djmario poprosił mnie żebym doprowadził sprawy związane z SCP do końca. Mam już dla Was bilety i gadżety. Teraz prośba do Was niestety nie było mi dane poznać wszystkich którzy są wpisani na listę więc będę prosił o wyrozumiałość w razie pomyłki.
Pierwsze pytanie do Was:
O której spotkanie na 3 stawach? djmario przekazał mi że o godz. 8:00 otwierają bramy, wiec wydaje mi się że na spokojnie możemy się zebrać o godz. 7:00 rozdam Wam bilety i ustawimy się w kolejce do wjazdu. Może tak być?
Z mojej strony jeszcze taka informacja. W razie deszczowej, bądź bardzo słonecznej pogody zabieram ze sobą niesławetną niebieską wiatę . Ponoć na miejscu nie będzie można palić grilli, ale ja zabiorę ze sobą małego turystycznego w razie W (w końcu jedzie z nami strażak ).
W razie pytań podaję numer do siebie 664 421 034 . Gdybym nie odbierał napiszcie smsa na pewno oddzwonię.
Pierwsze pytanie do Was:
O której spotkanie na 3 stawach? djmario przekazał mi że o godz. 8:00 otwierają bramy, wiec wydaje mi się że na spokojnie możemy się zebrać o godz. 7:00 rozdam Wam bilety i ustawimy się w kolejce do wjazdu. Może tak być?
Z mojej strony jeszcze taka informacja. W razie deszczowej, bądź bardzo słonecznej pogody zabieram ze sobą niesławetną niebieską wiatę . Ponoć na miejscu nie będzie można palić grilli, ale ja zabiorę ze sobą małego turystycznego w razie W (w końcu jedzie z nami strażak ).
W razie pytań podaję numer do siebie 664 421 034 . Gdybym nie odbierał napiszcie smsa na pewno oddzwonię.
- TDS-ik
- Zaawansowany forumowicz
W zeszłym roku była chyba jedna brama wjazdowa i wszystko odbywało się przez nią, teraz ponoć ma być osobna brama do wjazdu z biletami a osobna dla tych co będą kupować bilety.deny01 pisze:Ja mam tylko takie pytanko natury technicznej - jak (może) bylo rok wcześniej - czy na bramie wjazdowej na otwarciu 8:00 da sie kupić bilety czy tylko w kasie która rzekomo ma być otwarta od 10:00. Czy po prostu lepiej zaopatrzyć się w bilet wcześniej???
Przypominam tylko że pierwszeństwo w ustawieniu się w sektorze mają osoby które zamówiły bilety przez forum jedzie nas ok 38 samochodów, a sektor jest na 42 auta
Co do godziny zbiórki najlepiej będzie jeśli ustalimy coś do środy, żeby później nikt nie miał pretensji.
To jeżeli w sektorze będą wolne miejsca jeszcze to chciałbym się dopisać tylko bilecik sam ogarne
Sprawdź moje e46 http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11433
http://www.youtube.com/watch?v=MQ4qMWnYwHM
jak ktoś chce filmik swojej beemki pisać
e30 < e46
http://www.youtube.com/watch?v=MQ4qMWnYwHM
jak ktoś chce filmik swojej beemki pisać
e30 < e46